1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling

Zentangle

Zentangle er en sjov og afstressende og afslappende måde at tegne påZentangle er en ny måde at tegne flotte billeder med strukturerede og abstrakte mønstre og disse tusser er skabt til dette. En afslappede, afstressende og sjov måde at doodle på. Alle kan lære at tegne Zentangl, de smukke designs og skabeloner er nemlig både for begyndere og øvede.
Zentangle har udvalgt de bedste redskaber og valget er faldet på Sakura Pigma Micron drawing pen - en linie der bliver brugt af både kunstnere, designere og illustratorer.
PIGMA© ink er blevet standard for pålidelig, permanent højkvalitets blæk - især til zendoodle. De er præcise, fri for syre, kemisk stabile, vandfaste og falmer ikke. Smudser ikke og "bløder" ikke igennem på næsten alt papir. Hver boks indeholder udvalgte redskaber til de forskellige måder at kreere Zentangle kunst på.

Hvad er Zentangle?

Intuitivt
Med Zentangle kan alle tegne smukke billeder fra gentagne mønstre. Det er let at lære og let at udføre. Og selv om der følges en bestemt række trin, resulterer det i et kreativt udtryk, der overskrider sine egne regler.

Sjovt og afslappende
At tegne Zentangle kunst er en sjov og spøgefuld måde at slappe af og skifte mellem fokus og perspektiv. Det er tilstrækkeligt struktureret og organiseret til at du kan nyde og drage fordel af en aktivitet, der ellers ville kunne betragtes som finurlig.

Uventede resultater
Med Zentangle bør man ikke have forudfattet idé om sitendelige resultat. Efter denne noget usædvanlige fremgangsmåde, er dit kunstværk ikke begrænset af dine forventninger.

Ceremoniel
Gentagne, enkle trin er en del af Zentangle. Disse trin understøtter afslapning, fokus og inspiration. Det kan være et vidunderligt dagligt ritual.

Tidsløs
Oprettelse af designs, at manipulere symboler og putte pennen på papiret er en del af vores menneskelige arv. I en tid med tastaturer, computermus og mobiltelefoner vil de enkle streger, der er en del af Zentangle, automatisk engagere dig i en komfortabel, tidløs og grundlæggende kreativitet.

Transportabel
Alt hvad du behøver for at skabe smukke Zentangle kunst kan være i lommen. Det er let at lære og metoden amed afslappet fokus kan gøres næsten hvor som helst - alene eller i grupper - og uden særlige evner eller dyrt udstyr.

Kvalitet
Vores Zentangle Kit er elegant designet, udformet og præsenteret. Hvis du vil gøre noget, så gør det med de fineste værktøjer og materialer til rådighed. Det bedste papir og penne sikrer at dine Zentangle kreationer holder. Køb dine Zentangle pens online og mærk hvordan art therapy kan hjælp til at få dig til at slappe af.

Zentangle