1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Strøm - Heldig Kartoffel, LP
  • LP'er - Strøm - Heldig Kartoffel, LP
  • LP'er - Strøm - Heldig Kartoffel, LP

LP'er

Strøm - Heldig Kartoffel, LP

DKK 159,95
Varen er på lager og i vores butik
Andet album fra Strøm efter 13 års ventetid.
9 spritnye numre produceret af DJ Talkback, heriblandt singlerne "Har Den", "Helvedes Karl" og "Jenne Gur Sauer". Ingen gæster - ingen pis!

Strøm er tidligere vinder af både DM i Rap og MC's Fight Night og har været medlem af Jyder Mæ Attityder og er også kendt for sin beef med Niarn.

I 2007 udgav han albummet "Autentisk", der bl.a. blev rost for at "ligge lysår fra hiphoppens sædvanlige praleunivers" og blev kåret som det mest ventede album foran navne som Jøden.

13 år er der gået siden da og dette album er måske endnu mere ventet og bestemt også ventetiden værd.

De ni sange udgør tilsammen ni kapitler i fortællingen om Strøms verden. Det er et livsbekræftende album, hvor lytteren får et blik ind i voksenlivets udfordringer og lyksaligheder uden at glemme ungdommens vildskab. Det er historier, man kan spejle sig i, fortalt over tunge beats, rappet med overlegen mikrofonkontrol. Strøm er blevet en voksen mand, men der er bestemt stadig plads til humoren når han rapper om alt fra at have børn og ikke vil have flere til at være en heldig kartoffel der er smask forelsket til NBA og klassisk blærerap.

Trykt i 150 eks.

Selskab: Run For Cover
Release: 2020

Side A:
1. Heldig Kartoffel
2. Jenne Gur Sauer
3. Smask
4. I Famliens Skød
5. Søn Lille

SIde B:
1. Altid Kort Tid
2. Flere Børn
3. Har Den
4. Helvedes Karl

Relaterede produkter

Andre købte også