1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - The Alchemist - Russian Roulette, 2LP


The Alchemist - Russian Roulette, 2LP

DKK 159,95
Denne vare er udsolgt
Nyt konceptuelt album fra The Alchemist med russiske samples og en masse stærke bidrag fra bl.a. Action Bronson, Danny Brown og ScHoolboy Q!

Selskab: Decon
Release: 2012

01. Soundcheck
02. Apollo's Last Stand Feat. AG Da Coroner
03. Crushed Kremlin Feat. Meyhem Lauren
04. Decisions Over Veal Orloff Feat. Action Bronson
05. Learned By Listening
06. Training Montage: Getting Stronger
07. Ivan's Workout Plan
08. Never Grow Up Feat. Evidence
09. The Turning Point Feat. Roc Marciano
10. Live From Dynamo Stadium 2
11. Don Seymour's Theme Feat. Midaz
12. Before The Fight Prelude
13. Adrian's Words: Champion Song
14. Flight Of The Bumblebee
15. Kalashnekov Guns Feat. Guilty Simpson
16. Fight Confirmation Feat. Danny Brown & ScHoolboy Q
17. Press Conference Prelude
18. Freakish Strength
19. Junkyard Fight Scene Feat. DRDC
20. Oleg's Flight Feat. Fashawn
21. Moscow Mornings: Sunrise
22. Moscow Evenings: Sunset
23. The Kosmos pt. 1: Liftoff f. Chuuwee
24. The Kosmos pt. 2: Power Glove Feat. Boldy James
25. The Kosmos pt. 3: In Orbit
26. The Kosmos pt. 4: Moon Probe f. Big Twinz
27. The Kosmos pt. 5: 1st Contact: The Chase
28. The Kosmos pt. 6: Life On Another Planet Feat. Willie The Kid
29. The Kosmos pt. 7: The Explanation Feat. Mr. MFN eXquire
30. The Kosmos pt. 8: Return To Earth Outro

Relaterede produkter