1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Div. - Shaolin Soul Episode 2, 2LP+CD (andre genrer)


Div. - Shaolin Soul Episode 2, 2LP+CD (andre genrer)

DKK 229,95
Varen er på lager og i vores butik
Kompilation med det bedste soul inspireret af Wu-Tang Clan. Inkl. CD.

Selskab: Parlaphone
Release: 2001 / 2018

A1 –Syl Johnson I Hear The Love Chimes 2:39
A2 –Ann Peebles I'm Gonna Tear Your Playhouse Down 2:37
A3 –Baby Huey Hard Times 3:19
A4 –The Emotions I Like It 2:27
A5 –Black Ivory I Keep Asking You Questions 3:08
B1 –Jackson 5* Maybe Tomorrow 4:45
B2 –Syl Johnson I Hate I Walked Away 3:22
B3 –Al Green Something 4:24
B4 –Eddie Holman It's Over 4:18
B5 –Montana Warp Factor II (Edit) 2:07
C1 –Detroit Emeralds You're Getting Too Smart 3:38
C2 –Labi Siffre I Got The (Blues) 6:30
C3 –Southside Movement I've Been Watching You 3:03
C4 –The Sweet Inspirations Why Marry 6:27
D1 –Mad Lads* Gone, The Promises Of Yesterday 3:41
D2 –George Jackson (3) Aretha, Sing One For Me 2:56
D3 –Teddy Pendergrass Come Go With Me 5:47
D4 –Syl Johnson That's Just My Luck 3:10
D5 –Al Green Simply Beautiful 4:12

Relaterede produkter