1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - 2Pac - All Eyez On Me, 4LP
  • LP'er - 2Pac - All Eyez On Me, 4LP
  • LP'er - 2Pac - All Eyez On Me, 4LP


2Pac - All Eyez On Me, 4LP

DKK 289,95
Varen er på lager og i vores butik
Den legendariske rappers magnum opus, der hører til blandt de mest succesfulde i hiphoppens historie. På 4-dobbelt vinyl.

Selskab: Death Row
Release: 1996 (2001)

01. Ambitionz Az A Ridah

02. All Bout U feat. Snoop Doggy Dogg, Nate Dogg, Fatal & Yaki Kadafi

03. Skandalouz feat. Nate Dogg

04. Got My Mind Made Up feat. Dat Nigga Daz, Kurupt, Redman & Method Man (of Wu-Tang Clan)

05. How Do U Want It feat. K-Ci & JoJo

06. 2 Of Amerikaz Most Wanted feat. Snoop Doggy Dogg

07. No More Pain

08. Heartz Of Men

09. Life Goes On

10. Only God Can Judge Me feat. Rappin 4-Tay

11. Tradin War Stories feat. Outlawz, CPO & Storm

12. California Love (Remix) feat. Dr. Dre & Roger Troutman (of Zapp)

13. I Ain't Mad At Cha feat. Danny Boy

14. What'z Ya Phone # feat. Danny Boy

15. Can't C Me

16. Shorty Wanna Be A Thug

17. Holla At Me

18. Wonda Why They Call U Bytch

19. When We Ride feat. Outlawz

20. Thug Passion feat. Outlawz, Jewell & Storm

21. Picture Me Rollin' feat. Danny Boy, Big Syke & CPO

22. Check Out Time

23. Ratha Be Ya Nigga feat. Richie Rich

24. All Eyez On Me feat. Big Syke

25. Run Tha Streetz feat. Michel'le, Mutah & Storm

26. Ain't Hard 2 Find feat. E-40, B-Legit, C-Bo & Richie Rich

27. Heaven Ain't Hard 2 Find

Relaterede produkter

Andre købte også