1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Exampler - Hunters & Collectors, LP

LP'er

Exampler - Hunters & Collectors, LP

DKK 149,95
Varen er på lager og i vores butik
Excentrisk, experimenterende og extremt ørevenligt
- EXAMPLER er nu klar til verdens opmærksomhed.

Danmark har endelig fået en værdig repræsentant der ubesværet flirter med Glitch, Nu-Funk og Wonky. Genrebetegnelser, der kan få hr. og fru. Flæskesvær til at se undrende op fra lørdagsunderholdningen og ryste uforstående på ørene. Men selvom genrerne er knap så repræsenterede i danmark har de på verdensplan vundet stort indpas de seneste år. Den 17. oktober udkommer mini-albummet "Hunters & Collectors", og så må vi se om andedammen skvulper over af begejstring, eller om vi er for langt ude på flanken. Og hvis det sidste er tilfældet, så er der en stor verden udenfor de danske grænser, befolket af åbensindede kritikere og entusiastiske bloggere, som allerede har mundvand over unge Troels.

Exampler har været yderst produktiv i den danske hiphop-undergrund og årligt udsendt albums med sine grupper D'Artcore og Veteran Cosmic Rocker siden 2008. Han er selvstartet og selvlært, initiativrig og stædig, og hans internationale approach har senest resulteret i at han i foråret turnerede Vestafrika tyndt med projektet "Denmark to Dakar" hvor han havde produceret et helt album med lokale stjerner fra Vestafrika.

Nu har han så for alvor defineret en ny retning med det virtuose instrumental-album "Hunters & Collectors". Det krævede kun en enkelt lytter på EP?en for at det danske rapper-ikon Per Vers måtte springe ud som pladeselskab, og for første gang udgiver andet end sit eget musik. ?Dette her var simpelthen så suverænt, at jeg må hjælpe hvordan jeg end kan med at få det ud til verden!? siger Per Vers om sit første møde med Exampler.

Relaterede produkter