1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
CD'er - Bumsestilen - Ude Af Trit Med Flokken 1+2, CD

CD'er

Bumsestilen - Ude Af Trit Med Flokken 1+2, CD

DKK 119,95 DKK 20,-
Varen er på lager og i vores butik
Siden Bumsestilen udgav første del af duologien ?Ude af trit med flokken del 1? i 2010 har der været gang i den for de tidligere vindere af DM i Rap. Det er blevet til spillejobs rundt i hele landet og de første bookinger til hhv. Nibe Festival og Danmarks Smukkeste Festival 2012 er allerede i hus. Ude af trit med flokken er som før nævnt en duologi, hvor første del udkom eksklusivt på vinyl i 2010. Anden version kommer nu samtidig med den samlede CD-version, hvorpå der også er fire bonusnumre. Undervejs har numrene udviklet sig og der er kommet et mere elektronisk islæt på de nyeste numre, men stilarter som rock og reggae berøres også på albummet.

Bumsestilen er især kendt for fængende tekst-univers. Og på ?Ude af trit med flokken? viser frontmanden Thomas T, at gruppen favner bredt. Nogle af sangene er historiefortælling, andre er meget personlige sange. Noget er nærmest ovre i spoken word-genren - andre er om opgør med musikindustrien og politiske standpunkter og en del af numrene handler også om kærlighed på godt og ondt. Der er dog stadig masser af hård punchlinerap, der fejer benene væk under dig! Yderligere er sangeren Mathias Samsing, der også er en del af det anerkendte kor Vocal Line, nu blevet en fast del af Bumsestilen, hvilket også har været med til at sætte sit præg på alle de nye numre. Modtagelsen af Bumsestilen, både live og på plade, har været yderst positiv.

Ude af trit med flokken gæstes kun af få udvalgte gæster. Den københavnske rapgruppe Sphaeren er inde over nummeret ?Overset, Undervurderet?, ligesom Supardejen derfra også medvirker på ?Lad det drop?. Reggaegruppen Kong Salami medvirker på ?Kammerater? og sidst men ikke mindst gæster den århusianske reggaelegende Pops Jabu ?Bakkens Dub?. Resten af tiden er det Thomas T og hans indlevende tekster og levering, der er i front.
Lydsiden bliver vanen tro produceret af Swab, som i mellemtiden også har produceret for diverse rappere samt remixet alt fra Pharfar til Postyr Project og Kill Screen Music. Udstyret med et udvalg af hans kære synthesizere, samplere og to pladespillere og en mixer bliver der krydret med cuts og små detaljer, der er med til at gøre det færdige produkt helt fantastisk.

Producer: DJ Swab
Selskab: Idioitsikker Records

1. Der Er Ingen...
2. Dot. Com (m. Den Store Emil fra Kong Salami)
3. Livet Stinker
4. Headbang
5. Svar Mig
6. Skridt For Skridt
7. Hvis I Ka' Li' Det
8. Korthuset
9. Bakkens Dub (m. Pobs Jabu)
10. At Være
11. Psyko Funk
12. Hoved Fuld af Stress
13. Overset Undervurderet
14. Bakkens Top
15. Ugens Uundgåelige
16. Dronningen af Rendestenen
17. Lad Det Drop m. Supardejen
18. Tøzer
19. Kammerater m. Kong Salami
20. Gider Ik' at Byt

Relaterede produkter

Andre købte også