1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
CD'er - Henrik Hass - Nøgen Med Sokker På, CD

CD'er

Henrik Hass - Nøgen Med Sokker På, CD

DKK 119,95
Denne vare er udsolgt
Henrik Hass er en sprudlende humørbombe, der med en befriende selvironisk tilgang og et smil på læben indtager scenen med en brændende iver efter at spytte punchlines og sætte en fest i gang.

Til trods for at dette er Henrik Hass? debutalbum, er han langt fra et ubeskrevet blad på den danske rapscene. Han har flere år været en del af MC?s Fight Night, hvor han bl.a. har vundet Den Gyldne Mikrofon for bedste punchline og turneret tre år i træk på Grøn Koncert. Han er nu en del af freestylekollektivet Ordets Magt sammen med DJ Static, Ham Den Lange, Kejser A og Johnni G, hvor han spiller landet rundt med deres nyskabende koncept.

På Nøgen med sokker på er freestylerappen dog lagt på hylden for en stund og vi får indblik i livet for en, måske for flink, tryghedsnarkoman der skifter mellem livet som rapstjerne på scenen og livet som studerende hjemme i Aarhus. Der er historiefortællinger, tilbageblik, humor og sorg og ikke mindst ærlighed.

Albummet er produceret af hans sædvanlige samarbejdspartnere Martin Thun, Galimatias, Bobby H og Enni-One, der skaber et lydbillede der komplimenterer Henrik Hass? rap perfekt. Det gæstes af tre rappere, som alle er en del af hans dagligdag. Ham Den Lange, Kejser A og Rødhætte.

Selskab: Idiotsikker
Released: 2011

01.Menneske
02. Nøgen med Sokker på
03. Digterens Dilemma
04. Ingen Penge
05. Vi overta'r verden feat. Kejser A
06. Han Gik feat. Rødhætte & Ham Den Lange
07. Dagbogsafkog
08. Søvnløs Søndag Nat
09. Trinnet under mig

Relaterede produkter