1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Intelligent Pushing - Tribute EP, 10"

LP'er

Intelligent Pushing - Tribute EP, 10"

DKK 119,95
Denne vare er udsolgt
10 år efter Intelligent Pushing udgav debuten ”Tribute EP” digitalt udkommer den nu endelig på en 10” vinyl!
Intelligent Pushing beskriver sig selv som industrial hiphop og bestod af rapperen M6 (MANKY) og produceren Dynamic H (Andreas fra M.E.T.A.).

Tilbage i 2008 skrev de selv følgende om EP'en.

"Denne EP er en hyldest til kunstnere som har inspireret os og ændret vores syn på musik. Med denne EP er håbet, at vores generation får øjnene op for nogle af de kunstnere, som har betydet meget for musik som vi kender det idag".Andreas (Dynamic H) om "Tribute EP":

”Udgivelsen af Tribute EP gik tilbage i 2008, langt over forventning. Det var før Facebook var udbredt, Spotify ikke engang var på tegnebrættet og internettet ikke var hurtigt nok til at Youtube for alvor havde gjort sig gældende - "Myspace eraen".

På godt og vel 3 måneder blev albummet downloadet mere end 10.000 gange, og hvis jeg ikke husker forkert rundede vi langt over 100.000 afspilninger på Myspace. EP'en blev det egentlige startskud for Intelligent Pushing - som på trods af at vi aldrig rigtig forstod diciplinen at promovere os selv, nåede at spille til både Danish Deejay Awards, Nordic Hiphop Festival og Roskilde Festival".

Interlligent Pushing udgav efterfølgende albummet "(r)Evolution" i 2009 og "Starten På Slutningen" i 2013 som blev en afslutning på projektet.

M6 / MANKY har siden hen blandt andet arbejdet sammen med produceren Lord Akton og sammen udgav de albummet ”MANKY x AKTON” i 2017 på bånd & streaming.
Dynamic H / Andreas har arbejdet med grupperne MOTH og M.E.T.A. og senest har han produceret en EP med BROER (Mund De Carlo & Alexander).

Vinylen er blevet remastereret af DJ HVAD og kommer inkl. et sticker man selv kan vælge hvor man vil placere.

Selskab: Rekords Records
Release: 2018


Tracklist
A1. 90 Elefanter

Til ære for alle komponister bag Disney tegnefilmene.

A2. St. James

Til ære for Louis Armstrong.

B1. Strange Fruit

Til ære for Billie Holiday.

B2. Dagen Derpå

Til ære for venstrefløjen, næstekærlighed og respekt for andre mennesker.

Relaterede produkter