1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Per Vers - Vi Hjerte Vinyl, T-shirt | Hvid

LP'er

Per Vers - Vi Hjerte Vinyl, T-shirt | Hvid

DKK 199,95
Denne vare er udsolgt
Eksklusiv Vi <3 Vinyl T-shirt fra Per Vers. Det er de få uafhentede rester.

Så er Per Vers klar med første lyd af det spændende "KNUST KUNST" projekt, hvor alle numre bygger på danske samples.

På "HA’ DET SÅ UNGT" har Per fået lov til at lege med den legendarise Savage Rose-forsanger Annisette Koppels debutsingle, som hun indspillede som bare 15-årig i 1966.

Singlen indeholder vokal og instrumentaludgave, er produceret af Es og prydes af en forsidetegning af den vanvittigt dygtige engelske hip-hop-illustrator Dan Lish.

Singlen kan kun købes her hos RFC og I er med til at bestemme hvor mange der skal findes af denne syvtommer!

Per trykker nemlig præcis så mange eksemplarer som der kommer bestillinger i løbet af de næste 48 timer!! Per forklarer om konceptet:

"Der udgives rigtig mange små, skæve, spændende ting på vinyl i Danmark for øjeblikket. Ofte udgiver man i så små oplag så man er helt sikker på at få udsolgt, hvilket jo er fedt for kunstneren.
Men tit bliver mange af eksemplarerne købt af folk der bare vil sælge videre og tjene på det, og derfor dukker pladerne op dagen efter til femdobbelt pris på brugtmarkedet.
Den tendens prøver vi her at modvirke, og på denne måde får ALLE interesserede vinylelskere i det danske land muligheden for at få en skive til samlingen til samme fair pris!"

Samtidig præsenterer Per samtidig denne simple men geniale T-shirt der citererer det ikoniske New York-logo og med bare to ekstra bogstaver får udtrykt kærligheden til vinyl.

T-shirten har desuden et lille liret Per Vers logo i nakken, og kan ligesom pladen KUN købes de næste 48 timer!

PRISER:

Syvtommer single: 99,95

“Vi <3 nyl” shirt = 199,95

“Pakkeløsning": Køb syvtommer & shirt samlet til 249,95!

Relaterede produkter

Andre købte også