1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Nicho1 & Metalelefant - Ensom Laika, LP
  • LP'er - Nicho1 & Metalelefant - Ensom Laika, LP
  • LP'er - Nicho1 & Metalelefant - Ensom Laika, LP

LP'er

Nicho1 & Metalelefant - Ensom Laika, LP

DKK 129,95 DKK 50,-
Varen er på lager og i vores butik
Run For Cover er stolte over at præsentere Nicho1 & Metalelefants album "Ensom Leika" i samarbejde med Monstar Media. Trykt i 200 eksemplarer.

Bag bandet Nicho1 & Metalelefant står de to aarhusianske rappere og producerer Emil Vegeberg aka. Lax/Laxen og Nicholai Friis Pedersen aka. K-liir. Det nye navn er blevet til, fordi pladen udgøres af numre, hvor arbejdsfordelingen hovedsageligt er, at Nicholai klarer rappen mens Emil klarer produktionen af beats. Sådan er det ikke altid, da de to aarhusianere plejer at dele mikrofon på beats ude fra, når de samarbejder.På Ensom Laika er stilen HipHop med store forbogstaver. Der samples, der repræsenteres på mikrofonen, og der bliver scratchet til den store guldmedalje af hele tre medvirkende dj?s: DJ FMD, Swab og Def Star Audio Emperor. Resultatet er blevet et tungt quirky. funky, støvet, lækkert og til tider dystopisk lydunivers på albummets i alt otte skæringer.

Hvad angår features på pladens vokalside, så har duoen valgt at kigge ind ad i deres eget crew af Aarhus-legender. Således gæstes pladen af Sawyer, marki snøre og Ham Den Lange, der alle tre er gode venner og i forvejen tætte samarbejdspartnere med Emil og Nicholai.
En anden af gruppens venner, Rune Jørgensen aka. Run.Joe, har mastereret pladen og stået for coverart.

Selskab: Run For Cover / Monstar Media
Release: 2018

Side A:
Intro
Ægte Genkender Ægte
Gør Mig Gal ft. Sawyer
Bronies

Side B:
Knepper
I Virkeligheden ft. Lax & marki snøre
Ensom Laika ft. Ham Den Lange
16. Januar

Relaterede produkter

Andre købte også