1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
CD'er - Marwan - Mennesker, CD

CD'er

Marwan - Mennesker, CD

DKK 149,95 DKK 20,-
Varen er på lager og i vores butik
I 2007 udgav Marwan sit meget roste debutalbum, P.E.R.K.E.R - som titlen indikerer var der her tale om et råt album, som omhandler livet i underverdenen blandt indvandrere i Århus.

Nu er han tilbage med album-opfølgeren, "Mennesker". På "Mennesker" har både lyd og tema taget en helt anderledes retning - sammenlignet med debuten. Udtryksformen er naturligt nok stadig rap, men musikken søger konstant væk fra den traditionelle hiphop og albummet er primært analogt produceret. Det bidrager til en meget organisk lyd, som skaber et mere tidløst fundament for Marwans musik. Tekstuniverset har ligeledes flyttet sig - og missionen med dette nye album er at give et alsidigt, alternativt og aktuelt verdensbillede- et snapshot af virkeligheden, som den ser ud lige nu fra Marwans perspektiv.

Han har vokset sig ud af ghettoklichéerne og bruger nu energien på emner, der spreder sig fra bredere politisk orienterede begivenheder over indadvendte følelsesmæssige problemer og udfordringer og videre over refleksioner om nærvær og kærlighed til familien og blodsbåndet til de nærmeste.

Producere: Rune Rask, Jonas Vestergaard, JO:EL, Troo.L.S.,
Selskab: Tabu /Universal

Released: 2011
1. Mennesker
2. Historien
3. Drama
4. Hvis Du Ser Morgen
5. Fri
6. Blod er Tykkere End Vand
7. Du Gør en Rig Mand Fattig feat. Bai-D
8. Kærlighed & Døden
9. Korrupte Politi
10. Uden Om Systemet feat. Troo.l.s. og Orgi-E
11. Myldretid
12. På Vej Ned feat. L.O.C.
13. Det Går Godt

Relaterede produkter

Andre købte også