1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Høxbro & Stik Op - Penislægens Klunkehjem, Bog

Bøger og magasiner

Høxbro & Stik Op - Penislægens Klunkehjem, Bog

DKK 99,95
Denne vare er udsolgt
En omgang løse lune limericks fra den bruneste og luneste ende af Herreværelset.

Høxbroe & Stik Op har begået en fælles bog bestående af små korte, skarpe tekster fanget på notesblokke, mobiltelefoner, frokostrestaurant-servietter og bærbare computere. De muntre skriverier er visuelt krydret op med illustrationer af Christina Egede.

CLAUS HØXBROE
Beatpoet. Han er manden bag digtsamlingerne "Hylet fra gaden", "Solsorten er en skrigende lort ved daggry", "Tilpas Utilpasset", "Helt igennem gennemtjekket", "Alt for meget af den gode", "Før flyene styrter", "Hvor kraverne vendes" og "Duerne lurer fra oven". Høxbroe har optrådt over 1.000 gange i hele Norden, og når han ikke skriver eller læser op, indspiller han spoken word plader med forskellige bands. Claus Høxbroe blev tildelt Dan Turèll Prisen 2011.

STIK OP
Rapper, tekstforfatter og cand. mag. i retorik. Han har udgivet plader med hiphopgrupperne Sphaeren og Ashtiani Drops og indspillet numre med kollegaer som Jokeren, Clemens og Per Vers. Rappen har bragt Stik Op Jakob vidt omkring, og han har blandt andet optrådt til freestyle gudstjenester i Brorsons Kirken, holdt rapworkshops for lærere og pædagoger og udgivet et undervisningsmateriale om rytmisk sprog. Stik Op er i 2018 aktuel med et album udgivet gennem Run For Cover.

Relaterede produkter