1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Amerigo Gazaway - Yasiin Gaye: The Return, 2LP


Amerigo Gazaway - Yasiin Gaye: The Return, 2LP

DKK 249,95
Varen er på lager og i vores butik
Endnu et mash up fra Amerigo Gazaway, denne gang en opfølger til den første Yasiin Gaye plade (Mos Def / Marvin Gaye).

Selskab: Amerigo Gazaway
Release: 2014

A1 Intro Theme (The Return) 1:07
A2 Travellin' Man Pt. II (Distant Lovers Mix) 5:38
A3 Undeniable
Featuring The Temptations
A4 Ghetto Rock
Featuring Chuck Berry
B1 Sex, Love & Money 4:43
B2 Re: Introduction 1:22
B3 This Means You
Featuring Talib Kweli
B4 Anna's Love Song 5:13
C1 Living For The Funk
Featuring Toshi
C2 Modern Marvel Pt. I 4:47
C3 High Drama
Featuring Mike Zoot
C4 B Stands For Beef 3:46
C5 A Message To The People 3:07
D1 There Is A Way 6:29
D2 Climb (Interlude) 1:40
D3 Modern Marvel Pt. II 5:02
D4 Umi Says 6:06
D5 End Credits
Featuring Andy Flory

Relaterede produkter