1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Sean Lightfoot & Solbjergis - Arosei, LP

LP'er

Sean Lightfoot & Solbjergis - Arosei, LP

DKK 159,95
Varen er på lager og i vores butik
"Arosei" er en ode til Århus - Sean Lightfoot og produceren Solbjergis fælles udgivelse, der udkommer d. 18. oktober. Ordet "Arosei" er gammelt dansk for netop Århus - et passende navn til en plade, der tager afsæt i klassisk hiphop, men samtidig holder blikket fast rettet mod fremtiden.

"Arosei" er nemlig alt andet end et tilbageskuende nostalgitrip. Via soniske stemninger, fortællinger og observationer fra tre personer, som alle har et tæt, tæt forhold til Århus, væver kunstnerne et råt og ublu musikalsk narrativ. Smilets by, this ain't. Sean Lightfoots velskrevne og teknisk kompetente vokal står skarpt på Solbjergis' tunge og sjælfulde samplebaserede produktioner, mens først-nævntes rap-tagteam med Laxen på imponerende vis sender en kærlig hilsen til Raekwons "Only Built 4 Cuban Linx". Pladen gæstes flere steder af rapperen Laxen og endvidere DJ Universe på en enkelt skæring

Sean Lightfoot har i løbet af de seneste år etableret sig som en af de mest lovende danske rappere. Hans umiddelbare tilgang til det danske sprog står i skarp kontrast til et bidende lyrisk indhold, baseret på menneskelig indsigt, humor, og rendyrket I don?t give a fuck-attitude. Lightfoot har endvidere medvirket på adskillige udgivelser fra hiphop-kollektivet Centeret - senest på de anmelderroste Fede Poul-udgivelser og Johnny Books' "Skjulte Budskaber".

Produceren Mads Bang - aka Solbjergis - er endnu et forholdsvis ubeskrevet blad på den danske instrumentale beatscene. Med en avantgardistisk tilgang til sampling og rytmebehandling formår han at udfordre genrekonventioner uden at tabe den direkte tråd til jazz og soul, hiphoppens musikalske ophav.

Selskab: Green Shades Music
Release: 2017

Side A:

1. 5flade
2. Intro
3. En åbning mellem glentevej og grønnegade
4. Indremission
5. Soulettingmedrapoglax
6. Marluze
7. Håndtryk aktion

Side B:

1. En sang fra 5.
2. Oppe sky
3. Vind og vejr
4. Ghost
5. Børnene sover
6. Drøm/ikke drøm

Relaterede produkter