1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer, LP
  • LP'er - Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer, LP
  • LP'er - Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer, LP

LP'er

Stilen R Profilen - Kommer Når Vi Kommer, LP

DKK 179,95 DKK 99,95
Varen er på lager og i vores butik
Så skete det endelig! Stilen R Profilens legendariske debutalbum "Kommer Når Vi Kommer", der oprindeligt kun udkom på CD i 1996 ser endelig dagens lys på vinyl.

Stilen R Profilen bestod på daværende tidspunkt af rapperne Pel og Dissy Nis samt producer/DJ Steph og DJ Slagter (senere Scratchmagic). "Kommer Når Vi Kommer" kom lige i hælene på succesen fra Hvid Sjokolade og de fik et mindre hit med nummeret "Fupfisse". For kenderne skiller albummet sig dog især ud med en masse numre om at male graffiti!

"Kommer Når Vi Kommer" blev udgivet i 1996 på det mindre selskab Hiroshima Records og udkom kun på CD. Nu 21 år senere kommer vinylversionen endelig gennem Run For Cover.

"Hvad kan jeg sige? De to drenge laver jo et fantastisk malende (meget apropo) billede af skrivernes verden og færden. Der er ingen slendrian over det her, og man begynder at se, at den eneste grund til der ikke kom mere lyd omkring Stilen R Profilen, var simpelthen, at folk blev bange for ægtheden, og skyndte sig væk". - PTA (Rapspot) om nummeret "Kryber Og Kravler"

Trykt i 400 eksemplarer

Selskab: Run For Cover
Release: 1996 / 2017


1. Tjek Det Ud (Intro)
2. Kryber Og Kravler
3. Kommer Når Vi Kommer
4. Fupfisse
5. Venter På Drengene
6. Ruller, Tænder Og Rundt Sender
7. Første Klasses Bandit
8. Sex A'pel
9. Det Troede Jeg Du Vidste
10. Stilen R Profilen
11. Gå For Hvad Du Ved

Relaterede produkter

Andre købte også