1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Johnny Books - Skjulte Budskaber | 2LP

LP'er

Johnny Books - Skjulte Budskaber | 2LP

DKK 219,95 DKK 195,46
Denne vare er udsolgt
Nyt fra Centeret! Johnny Books' debutalbum "Skjulte Budskaber" lander d. 22. september - Sidste eksemplarer!

13 numre produceret af Fede Poul, Boone og Books, med gæstevers fra Sean Lightfoot, PAL og Fede Pouls fætter, den enigmatiske Khal Allan.

En eftermiddag i 2015 er produceren Fede Poul på vej igennem Nørrebroparken, da han hører rap fra rundt om hjørnet. De hårdt skårne punchlines drager ham nærmere, og senere den aften indspiller han og Johnny Books deres første nummer sammen i Centeret. Nu, to år og 20-30 demoer senere, er Books' debutalbum "Skjulte Budskaber" klar, udgivet gennem nystartede Dr. Album.

Johnny Books er en working man's rapper af den klassiske skole: 15 år med ni til fem om dagen, og dedikeret rapper/producer om natten. Arbejdet har betalt sig; Books har brugt mere end 10 år på at perfektionere sit håndværk, og er klar til at melde sig på banen som én af de stærkeste rappere i gamet. Fede Poul er enig - Skjulte Budskaber er resultatet.

Pladen er masteret af Hari (HVAD) i Kommunen, og er det første livstegn fra Centeret siden crewet udgav tre plader på én dag til Record Store Day tidligere på året.

Trykt i 300 eksemplarer.

Selskab: Dr. Album / Centeret
Release: 2017

1. Siddende tyr
2. Adamantin
3. Kridt outline
4. Hele tiden Feat. PAL
5. Sunny Beach
6. Hamsterhjul
7. Ud af det blå
8. Mandag Feat. Khal Allan og Sean Lightfoot
9. Skjulte budskaber
10. Tokkotai
11. Knas Feat. Khal Allan
12. Mentalitet
13. Ud Skud

Relaterede produkter