1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Son Of Sun - BombaClark, LP

LP'er

Son Of Sun - BombaClark, LP

DKK 179,95
Varen er på lager og i vores butik
Son of Sun debuterede i 2009 med sit engelsksprogede solo album "Brain Body & Soul" og har siden udgivet EP'er med Syndicate Zero - "The Slaughter House" og The Bioriginals - "Bioriginality" som fik 5 stjerner i GAFFA. Derudover er det blevet til flere single udgivelser og 14 musik videoer til dato og der arbejdes desuden i øjeblikket på en ny EP udgivelse med Hip Hop gruppen Darkness.

Son of Sun har altid leveret rim på engelsk med mellemrum af enkelte kollaborationer med forskellige kunstnere på dansk. Efter utallige opfordringer fra fans, venner og bekendte om at lave mere på dansk blev det i 2016 besluttet at lave et helt album til udgivelse på vinyl. Kulminationen er nået i form af færdiggørelsen af "BombaClark".

Albummet "BombaClark"

BombaClark er en fyrsteværdig sammensmeltning af rendyrket galskab og 100% kontrol - en emulsion af kryptiske rebusser og ligefrembrusende sandhed. Der bliver hverken fejet noget under gulvtæppet eller lagt noget mellem rillerne når Son of Sun flyder ubesværet på både dansk og swahili, i et til tider dobbelt halvstiks-tungerullende tempo.
Der er noget for en hver smag når han lader sit lyriske talent skinne på de meget alsidige beats, hvor han selv har produceret en del af dem. Strålevarmen fra hans vokal går godt i spænd med både de tunge hiphop beats og de mere dancehall vibede skæringer.

Produceret af Pharfar, KiloPeter, RapIdo og Son Of Sun

Selskab: Melomani / Curved
Release: 2017

Side A
Goddag Goddag
Mesterhakket ft. Ida Spinner
100%
Frit Fra Min Lever
Nå så neg skal vies
Stener

Side B
Handling over ord
Det kolde vand
Hakuna Matata
Det vil jeg skide på ft. Ida Spinner
Anders Fogh

Relaterede produkter