1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Pede B - Sparring, 2LP

LP'er

Pede B - Sparring, 2LP

DKK 199,95
Varen er på lager og i vores butik
8. album fra dansk raps mester Pede B med features fra bl.a. ArtigeArdit, Vigsø, Loke Deph, Mund De Carlo, Per Vers, Stik Op og Mellow.

"Sparring" udspringer af målet om at blive en bedre rapper ? en målsætning man som udøvende musiker er nødsaget til at forholde sig til, hvilket Pede B udtrykker således; "Alt der ikke er i udvikling er i gang med at dø".

Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med ? en sparring der har haft til formål at udvikle og forbedre sin rap både teknisk og lyrisk.

Pede B forklarer følgende omkring processen; "Jeg kan mærke at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper".

Det kommende album og dets proces symboliserer derfor det modsatte af MC Fight Night - en begivenhed som Pede B har vundet hele 3 gange. På det kommende album har ambitionen netop været, at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden - altsammen med målsætningen om at blive en bedre rapper.

Der er derfor lagt op til et album der samler dansk hip-hop, nedbryder fordomme og bygger bro mellem den nye og gamle skole af dansk hip-hop.


Selskab: Art People / Beatdown
Release: 2017

01 Første runde
02 Tændstikker feat. Livid & USO
03 Sømmet I Bund feat. Semphiz, Novum, MarcieFresh & Emil Oscar
04 Din Måde feat. Jonas Rendbo
05 Tomme Løfter feat. Per Vers, Face & 5-Dob
06 Længe Siden Intro
07 Længe Siden feat. Nixen & Isaac Kasule
08 Kodesprog feat. ArtigeArdit
09 Blinde Vinkler feat. Mr Mo
10 Rødvinstænder feat. Stik Op & Bashir
11 I Live feat. Lille
12 Hende Der Slap Væk feat. Vigsø
13 Energi feat. Mund De Carlo & Mellow
14 Alright feat. Emilie Moldow
15 Tommy Wiseau feat. Loke Deph & DJ Noize
16 Søvngænger feat. Kayreem
17 Halvtreds Stærke

Relaterede produkter

Andre købte også