1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Lars Virkli - Gennemrejse, LP
  • LP'er - Lars Virkli - Gennemrejse, LP
  • LP'er - Lars Virkli - Gennemrejse, LP

LP'er

Lars Virkli - Gennemrejse, LP

DKK 149,95
Varen er på lager og i vores butik
"Gennemrejse" er det første fuldlængde album fra Lars Virkli (tidligere Klaes), der også er kendt fra grupperne Asbestose og Tudsegammelt.

Albummet er en historie om at være et sted, rejse ud og så vende hjem igen - "Det her er rejsen gennem livet. Den kan rejses foran pejsen - bare rejsens mål ikke er givet".

Det er også 12 individuelle beretninger fra drømme, opdagelser og rejse - i verden, men også gennem livet. Lars har arbejdet og skrevet på albummet i de seneste fem år, og teksterne er bygget op omkring brudstykker fra et lille sort notathæfte, der har boet i inderlommen før, under og efter rejser til bl.a. Iran, Indien, Afrika og Brasilien.

Det er dog også en anden rejse, Lars har været ude på. Albummet er derfor også en betragtning fra en ung mand, der rejser gennem 20'erne med forelskelse, knuste hjerter, længsel, angst, dødsfald og opblomstring. Lydsiden er stykket sammen af lillebror, Jens, der har produceret hele albummet med obskure samples, et grønt pocket-piano og lydbidder fra storebrors forskellige ture ude i verden.

Hele albummet er indspillet, mixet og masteret af Xeren, der sammen med Jens også udgør orkestret sammen med Lars, når musikken spilles live. Med synthesizers, midi-keyboards og en tør mikrofon indtager de tre scenen og rejser afsted med publikum.

Trykt i 300 eksemplarer.

Selskab: Echo Out
Release: 2017

Side A:
Ruller
Sovepude
Kuffert
Vægtløs
Dem For De Andre
Onsdag Eftermiddag

Side B:
Enkeltbillet
Tætte Engang
En Mand På En Bro
Ti Børn
Solopgang
Retur


Relaterede produkter

Andre købte også