1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - L.O.C. - Dominologi, 2LP [Forudbestilling: Ude d. 29. oktober]
  • LP'er - L.O.C. - Dominologi, 2LP [Forudbestilling: Ude d. 29. oktober]
  • LP'er - L.O.C. - Dominologi, 2LP [Forudbestilling: Ude d. 29. oktober]

LP'er

L.O.C. - Dominologi, 2LP [Forudbestilling: Ude d. 29. oktober]

DKK 229,95
Er endnu ikke udgivet
L.O.C. debuterede for 20 år siden som solist med albummet Dominologi, hvilket understreger hans nu lange og indflydelsesrige rap-karriere. Da albummet udkom i 2001, indtog Liam O’Connor hiphopscenen med stor sikkerhed og autoritet på tracks, der gennem et intenst flow og geniale rim både var levende og intense. I en fem-stjernet anmeldelse i Gaffa fra udgivelsen blev debut-albummet udråbt til at sætte nye højder for den danske rap-genre. Flere sange fra albummet, bl.a. Absinthe og Drik Din Hjerne Ud, har også været blandt nogle af de største sange i dansk raps historie.

Der er sket meget siden da for Liam O’Connor, og nu har han 11 albums bag sig – senest det helt ny-udgivede FUCK L.O.C. Her 20 år efter debuten er der stadig en stor fællesnævner for temaerne i L.O.C.’s musik, som til stadighed formår at balancere mellem humor og tunge temaer. Alsidigheden og den gennemgående oprigtighed i hans kunstneriske udtryk, har gjort ham til en af de mest indflydelsesrige rappere nogensinde på den skandinaviske hiphopscene samt en af de bedst sælgende rap-artister. Lysten til at lave musik lever i bedste velgående for L.O.C. og det er svært at forhindre ham i at holde sig relevant, selv efter 20 år i branchen.

For at understrege 20-års jubilæet udgives Dominologi nu officielt for første gang på dobbelt gatefold-vinyl i remastered udgave d. 29/10-21. På udgivelsen kan man også finde to numre, som ikke har været udgivet i originale versioner siden albummet udkom på uofficiel white-label.

Selskab: Warner
Release: 2001 / 2021

1. Vil du bange
2. Drik din hjerne ud
3. 20 måder
4. Klare den som os
5. Dominologi

6. Fra min blok
7. Kvalivare
8. 50/50
9. Absinthe


10. I kender det
11. XXX-Ho's
12. Ring lige
13. Nede for alt, Pt. 2

14. Hvad vil du gøre
15. Derfor banger jeg
16. Mig & Paranoia
17. Rappers & Bitches

Relaterede produkter

Andre købte også