1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Carl Knast - Fejl Fyrre / Fejl 40, 2x10" [Inkl. 16 siders illustreret bog]
  • LP'er - Carl Knast - Fejl Fyrre / Fejl 40, 2x10" [Inkl. 16 siders illustreret bog]
  • LP'er - Carl Knast - Fejl Fyrre / Fejl 40, 2x10" [Inkl. 16 siders illustreret bog]

LP'er

Carl Knast - Fejl Fyrre / Fejl 40, 2x10" [Inkl. 16 siders illustreret bog]

DKK 109,95
Denne vare er udsolgt
Til trods for at navnet Carl Knast umiddelbart lyder som et ubeskrevet blad i dansk hiphop, har Carl været i gamet i adskillige år, tidligere kendt som StektFlæsk har han arbejdet sammen med kunstnere som Mund de Carlo, MC Einar, Trepac, Nota Bene, Kværn og Asbestose.

Carl er exceptionel fordi han som kunstner både kan producerer beats i mange forskellige retninger, men samtidig også har et veludviklet tekstunivers der både rummer humor og poetisk dybde og finesse. Derfor har mange af hans samarbejder også udmøntet sig i, at han ikke kun producerer beatet for den kunstner han arbejder med, men også skriver et omkvæd eller byder ind med et gæstevers.

Carl er en alsidig producerer og hans repertoire spænder fra alt fra samplebaserede boombap produktioner til eksperimenterende synthkompositioner. Som vokalist er han ligeledes alsidig og er både garant for gode melodier, fængende korarrangementer og kantede hårdtsparkende rim. Dette er hans første langspiller i form af en dobbelt 10 tommer EP; Fejl Fyrre & Fejl 40.

Fejl Fyrre er er først og fremmest original hvorimod Fejl 40 er et originalt remix hvor Carl har remixet og genfortolket sine egne originaliteter.

Selskab: Echo Out
Release: 2016

1. 100 Kogebog Fm
2. Den Forbudte Frugt
3. Er Totalt
4. Stor Kat
5. Jan Gintberg
6. Spok
7. ....
8. Aldrig 4 Altid
9. Transformer

Relaterede produkter

Andre købte også