1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - 2000F - Mennesker I, LP
  • LP'er - 2000F - Mennesker I, LP
  • LP'er - 2000F - Mennesker I, LP

LP'er

2000F - Mennesker I, LP

DKK 99,95
Denne vare er udsolgt
2000F er internationalt anerkendt DJ og producer. Hans startede med jungle, som han var en af DKs første og største ambassadører for både som arrangør og DJ. Som producer har han har udgivet primært dubstep ting på toneangivende labels som Hyperdub, Acid Jazz, Melting Pot og Kraken.

Fra 2009 har han ikke udgivet plader, men koncentreret sig om sine festivaler Strøm og Bas Under Buen og promoter gruppen OHOI!, der er pionerer indenfor basmusik i Danmark. De senere år er han dog dukket op som producer igen, bl.a. med “Timerne Går” remixet af Natasja (feat.: Raske Penge) og “Blæst Igen” (feat. Højer Øye og Raske Penge).

Nu er han klar med sine første solo plader til den nye verdensorden. Denne gang er det flintøkse-hård fremtids-dub med ekkoer fra den før-kristne nordiske oldtid. Kompromisløs progressiv steppas dub i den såkaldte 'år 3000 stil' som nogle måske kender fra Iration Steppas og O.B.F. Peak-hour business!

De to brutale 12″ere er designet ned til de skamridsede sorte labels af Yaqup Oxbjr med mystik knappen krænget op på absolut max.

240 eksemplarer sælges i Danmark.

Selskab: Raske Plader
Release: 2017

A1 Mjølner Dub
A2 Mjølner Dub - Del II
B1 Tandgrisner Dub
B2 Tandgrisner Dub - Del II

Relaterede produkter

Andre købte også