1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Felix De Luca & Shatter Hands - Some Wear, LP
  • LP'er - Felix De Luca & Shatter Hands - Some Wear, LP
  • LP'er - Felix De Luca & Shatter Hands - Some Wear, LP

LP'er

Felix De Luca & Shatter Hands - Some Wear, LP

DKK 149,95
Denne vare er udsolgt
EPen Some Wear er et samarbejde mellem rapperen Felix De Luca og produceren Shatter Hands. EPen gæstes af Nanna.B og Niki Bernard, med en tung og sjælfuld lyd, der er resultatet af Shatters gennemklipning af en stak gamle soul-singler i kombination med Felix’ tætvævede lyrik. Nørrebro-musik i et selvsikkert internationalt format.

Ligesom stort set alle andre udøvende kunstnere blev både Felix De Lucas og Shatter Hands’ planer påvirket kraftigt af den kæmpe klat force majeure, der ramte verden i foråret 2020. Begge musikere er imidlertid entreprenante typer, så i stedet for at sidde på den flade tog de i studiet, og nu, lidt over et halvt år senere, er resultatet klar. En kompromisløs, kontant og minimal EP med masser af sjæl og referencer til både the Sopranos og danske design-klassikere.

Både Felix De Lucas og Shatter Hands er kendte ansigter på de danske rap- og hiphopscener. Mens Felix har høstet anerkendelse i både ind-og udland for sin debut-EP fra 2013 – og bl.a. for sit samarbejde med supertrioen AV AV AV – udgav Shatter i 2019 EPen Block and Tackle, der bl.a. indeholdt tracket 92 Selina med en vokalfeature fra, ja, you guessed it – Felix De Luca. Det er altså et par rutinerede herrer, der nu udgiver deres første større projekt sammen.

Inkl. plakat

Selskab: Palmspree
Release: 2020

A1. Linguini Talk
A2. Jordan 5’s
A3. VG+ (Interlude)
A4. Verner Panton (feat. Nanna.B) A5. Christopher’s Arc s
A6. Land Of Lust (feat. Niki Bernard) A7. Witch Doctor (Interlude)
A8. Never Kept A Bible

Relaterede produkter

Andre købte også