1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - ETO - The Beauty Of It, LP


ETO - The Beauty Of It, LP

DKK 289,95
Varen er på lager og i vores butik
Limited edition. Er allerede udgået ved labelet FXCK-.

Selskab: FXCK RXP
Released: 2020

1. The Beauty Of It (Interlude)
2. No featuring FLEE LORD & GRAFH
3. Nothin Like You featuring NYTICKA HEMINGWAY
4. The Pot
5. Guilty Interlude
6. Rusty Stainless featuring WILLIE THE KID & ROME STREETZ
7. Growing Pains
8. Beloved
9. Metal Lords featuring VINNIE PAZ, GORETEX & ILL BILL
10. Innocence Interlude (
11. Lawless featuring SHA HEF
12. Anybody (Produced by KELZ) 02:00
13. No Reply by JAI BLACK featuring ETO
14. Pissing In Bottles
15. Purpose Interlude
16. Back To The BBQ [Snippet] featuring WATTS

Relaterede produkter