1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Skiven og Pis - Vor Tids Hest, LP [Limiteret Tisgul Vinyl]
  • LP'er - Skiven og Pis - Vor Tids Hest, LP [Limiteret Tisgul Vinyl]
  • LP'er - Skiven og Pis - Vor Tids Hest, LP [Limiteret Tisgul Vinyl]

LP'er

Skiven og Pis - Vor Tids Hest, LP [Limiteret Tisgul Vinyl]

DKK 199,95 DKK 150,-
Varen er på lager og i vores butik
"Vor tids hest" er den plade som hele den danske hiphop-scene ikke vidste, den havde brug for. I løbet af pladens A-side gennemgår rapper Emilio Hestepis en række højaktuelle emner fra influencers til hjemmedyrket marijuana. Producer P-Skive er i sit es med en række groovy beats, der både nikker til hiphoppens boom-bap traditioner i New York og nye vibes fra sydstaternes trap. Der er tale om en eklektisk samling numre, hvor den røde tråd er P-Skives musikalske produktioner og Emilio Hestepis' kompromisløse lyrik. “Vor tids hest” er mastered af heavy metal-troldmanden Jacob Bredahl, som garanterer fede tider for dine højttalere.

På åbningsnummeret "Slukafosiwifi" leverer Emilio to lange vers med tilbagelænede punchlines om alt fra Vejlefjordbroen til strap-on-dildoer på et funky beat fra P-Skive med masser af solskinsvibes. Herfra går det over "Unfluencer" med stikpiller til samtidens influencers over et steady beat med håndspillet jazzguitar. "Planter vores eget" har fået en hårdere west-coast produktion, og omhandler mulighederne for at gro sine egne hampplanter. "The Struggle" er en melodramatisk ballade, der handler om de små og store udfordringer man kan møde i det senmoderne samfund. Følelserne får frit løb på det fængende refræn, omend man måske aner en understrøm af ironi. På "Deep gonat" transporteres lytteren til en mennesketom by et sted i Brasilien, hvor noget ligger på lur i det truende mørke. Afslutningsnummeret "Født til det game" med tilhørende musikvideo præsenterer Emilio som vuggestuens skræk, og der er guldalder-vibrationer på P-Skives old-school beat.

Pladens B-side udgøres af udødelige nyklassikere som ”Lil’ diller” og ”List med det pis” fra Skiven & Pis’ omfattende bagkatalog af numre, der ellers var dømt til at leve deres eget usikre liv på nettet.

Trykt hos Nordsø i 150 eksemplarer på 180 gram tisgul vinyl.

Selskab: Kørfirs
Release: 2020


Relaterede produkter

Andre købte også