1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Div. - Run For Cover Lockdown, LP
  • LP'er - Div. - Run For Cover Lockdown, LP
  • LP'er - Div. - Run For Cover Lockdown, LP

LP'er

Div. - Run For Cover Lockdown, LP

DKK 139,95
Denne vare er udsolgt
Vi har nogle få uafhentede eksemplarer af vores Lockdown-vinyl.
Først til mølle!

Her i corona-lockdown tænkte vi hos Run For Cover at det kunne være fedt at få folk aktiveret og samtidig få gang i en af de klassiske dyder - nemlig posecuttet.

Derfor har vi haft allieret os med to af de i vores øjne dygtigste producere i Danmark, IngrediJens og Swab, der hver især har produceret et beat, som vi derefter har sendt ud til en række udvalgte rappere og bedt dem om at indspille et vers over.

Det lykkedes for 18 rappere, heriblandt de to vindere af vores #RFCCHALLENGE AkaPelle og Lars Pank.

“Jeg sad og prøvede at finde på ting der kunne aktivere folk i miljøet på den ene eller den anden måde, mens næsten hele Danmark sad derhjemme. Først lavede vi vores rapkonkurrence, der var inspireret lidt af det Suspekt havde gjort tidligere og så tænkte jeg at der burde være en måde også at aktivere mange af de rappere, som ikke ville deltage i en sådan konkurrence.

Med udgangspunkt i 24 Karat pladen fra 2002, der var en af de første plader på Run For Cover med to numre med mange rappere, det såkaldte posecut, og med inspiration fra Termanology & Statik Selektahs “Quaratine” projekt kom jeg på at det skulle være to numre med en helvede masse af de dope rappere vi enten kender eller er fans af samt så de to vindere af den rapkonkurrence vi havde sat i gang kort tid inden” - Nyboe

Der blev udvalgt to producere, som ikke blot er blandt de førende hiphop-beatsmede i Danmark, men også har hver sin unikke lyd - Swab og IngrediJens. Derefter inviterede vi nogle af de rappere vi har arbejdet sammen med før samt flere rappere vi selv synes enten er spændende eller vi gerne har villet arbejde sammen med. Det lykkedes at finde 16 vilde rappere, der kunne indspille et vers og de rappere er som følger:

- Supardejen
- Machacha
- Trepac
- Mund De Carlo
- SUPA
- Ham Den Lange
- MANKY
- Nota Bene
- Chewbacca
- Nicho1
- Lax
- PsoriaKriz
- Funch
- Balthasar
- Lars Virkli
- Mickahl Crack$øn

Og ikke mindst de to førnævnte vindere af vores rapkonkurrence Lars Pank og AkaPelle samt cuts fra DJ FMD og Swab og mastering af Femmar.

Det hele vil blive udgivet på en vinyl, der kun trykkes i det antal der bliver forudbestilt samt selvfølgelig eksemplarerne til de medvirkende. Pladen trykkes i Danmark hos RPM på grøn marmoreret vinyl med coverart fra IngrediJens.

Udover de to numre er der også lidt bonusmateriale på vinylen i form af Urtefars beat fra #RFCCHALLENGE samt nummeret "Spraypainted Loveletter” fra den danske upcoming producer BlitzKrieger plus instrumentalversion af de to numre fra Swab og IngrediJens.

Selskab: Run For Cover
Release: 2020

Side A:
1. Swabs Lockdown feat. Machacha, Supardejen, Funch, Chewbacca, Trepac, Mund De Carlo, Mickahl Crack$øn og Lars Pank
2. Swabs Lockdown instrumental
3. Urtefar - RRR (#RFCCHALLENGE)

Side B:
1. IngrediJens’ Lockdown feat. Nicho1, Lax, MANKY, Ham Den Lange, SUPA, Lars VIrkli, Balthasar, Nota Bene, PsoriaKriz, AkaPelle og DJ FMD
2. IngrediJens’ Lockdown instrumental
3. BlitzKrieger - Spraypainted Loveletter

Relaterede produkter

Andre købte også