1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Østkyst Hustlers - Titusind Timer, LP [Limiteret Farvet Vinyl]
  • LP'er - Østkyst Hustlers - Titusind Timer, LP [Limiteret Farvet Vinyl]
  • LP'er - Østkyst Hustlers - Titusind Timer, LP [Limiteret Farvet Vinyl]

LP'er

Østkyst Hustlers - Titusind Timer, LP [Limiteret Farvet Vinyl]

DKK 199,95
Denne vare er udsolgt
Første oplag blev udsolgt hurtigt, så dette er andet oplag, der ligeledes er på 300 eks. Der er ingen forskel på oplagene som vi er informeret.

Tilbage i 90’erne satte Nikolaj Peyk, Jazzy H og Bossy Bo rappen på dagsordenen med deres intelligente, poetiske og slagkraftige tekstunivers. Langt udenfor hiphop-miljøet kunne folk teksten til landeplagerne ​‘Verdens længste rap’ og​ ​‘Han får for lidt’​ udenad, og ingen har siden formået, at få Danmark til at rappe med i samme stil.

Mens der i 22 år har været lukket for udgivelser, har trioen med deres stærke bagkatalog og faste orkester i ryggen, væltet landets scener for et væld af unge og gamle fans. Og de har længe ønsket sig nyt fra trioen. ”Nu gik den ikke længere”, siger Jazzy H med et skævt smil. Ventetiden ovre – landets ældste aktive rapgruppe er klar med albummet ​‘Titusind Timer’​!

Østkyst Hustlers er nok bedst kendt for deres evne til at fortælle en god historie. Og det gør de også på ’Titusind Timer’. De 13 numre kan sagtens høres hver for sig, men overordnet danner de en fortælling om en mand, hvis liv falder fra hinanden efter et panikalder-move.

”Vi er en generation af mænd, der tror, vi kan blive ved med at være unge, så længe vi går i sneakers og hættetrøjer”, siger Nikolaj Peyk og fortsætter: ”Men når dørene begynde at lukke, træffer vi nogle rimeligt åndssvage beslutninger”.

Gruppen, som aldrig har været væk, har alligevel været savnet; for deres måde at dreje sproget og ikke mindst for lyden, som igen på ​‘Titusind Timer’​ er umiskendeligt Østkyst Hustlers: “​Den er meget tro mod det, vi er. Pladen​ ​er indspillet live, ligesom den musik vi selv er vokset op med​”, fortæller Bossy Bo. Det er en lyd, der er autentisk og håndlavet, og i en tid, hvor alt er let tilgængeligt, taler den tydeligvis også̊ til streaming-generationen, som ironisk nok er de første til at opleve Østkyst Hustlers på vaskeægte, nyudgivet vinyl.

Andet oplag er også kun i 300 eks.!

Selskab: Mermaid Music
Release: 2020

Relaterede produkter

Andre købte også