1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Funch - Flytilstand, LP

LP'er

Funch - Flytilstand, LP

DKK 149,95
Varen er på lager og i vores butik
I en tid hvor narko, para-fraser og voldsdomme gennemsyrer den nye generation at rappere, er der endelig én der viser, at der fortsat er rigeligt med substans at finde i ungdommen.

Er man ægte dansk rap-entusiast vil man umuligt kunne drible uden om det nyeste skud på Echo Out-stammen; Funch har hele pakken, når det kommer til sit håndværk. Med sin dybe lyrik, præsenteret i originale fraser og rim, giver han det førende felt i spillet baghjul. På lydsiden er han bakket op af landets, objektivt set, vildeste producere, der underbygger det farverige tekstunivers med pulserende trommerytmer og atmosfæriske produktioner.

Med en præcision der får Michael Laudrup i sin storhedstid til at ligne en amatør, sætter han en ny dagsorden for, hvordan dansk rap bør eksekveres. Senest har han tourneret landet rundt med den altid imponerende rap-duo Binær, og nu er han klar til at udgive sit eget debutalbum med titlen ”Flytilstand”.

Albummet er produceret af Echo Outs egne Xeren, Klagen, IngrediJens og Carl Knast og har cuts fra DJ FMD samt gæstevers og hooks af PsoriaKriz, Trepac og Nota Bene.

Trykt i 250 eksemplarer.

Selskab: Echo Out
Release: 2020

Side A:

Hanekamp
Høj Kurs
Voliere
Skovbrynet

Side B:

Fri fugl
100 Gram
Havmåge
Det går

Relaterede produkter

Andre købte også