1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Machacha - Blod, paranoia og tårer, LP
  • LP'er - Machacha - Blod, paranoia og tårer, LP
  • LP'er - Machacha - Blod, paranoia og tårer, LP

LP'er

Machacha - Blod, paranoia og tårer, LP

DKK 179,95
Varen er på lager og i vores butik
*RUN FOR COVER DONERER 50,- PR. SOLGTE PLADE TIL PSYKIATRIFONDEN*

Danmarks mest produktive rapper og producer Machacha udgiver det personlige og alvorstunge album "Blod, paranoia og tårer".

Pladen, der er Machachas ellevte udgivelse siden 2016, er skrevet til og om rapperens egen mor, der gennem mange år har kæmpet med psykiske lidelser, men henvender sig også til alle andre pårørende, der som Machacha selv, har eller har haft, psykisk lidelse tæt inde på livet.

”Selvom jeg taler direkte til min mor på de fleste af pladens numre, er den i virkeligheden også skrevet til mig selv for at sætte ord på, hvordan min mors sygdom har påvirket mig siden teenageårene og stadig gør det i dag” udtaler Machacha om pladens svære, men vigtige emne.

Med en lang karriere bag sig, der især har kredset om blær, boombap og battlerap, afsøger Machacha nye territorier med Blod, paranoia og tårer. Ærlige tekster om barndom, vrede, vrangforestillinger, skyld, tilgivelse og ubetinget moderkærlighed.

I forbindelse med udgivelsen samarbejder Machacha med Psykiatrifonden og selskabet Run For Cover, der udgiver pladen, og donerer 50 kr. per solgte eksemplar til Psykiatrifondens arbejde.

”Det præger et menneske på mange måder at være vokset op som Machacha og mange andre har gjort det – med psykisk sygdom helt tæt på. De børn og unge, som lige nu vokser op i familier med psykisk sygdom, er en stor og vigtig gruppe, som vi arbejder særligt koncentreret med i disse år, og derfor sætter vi virkelig pris på, at Machacha dels skaber opmærksomhed om et meget vigtigt emne, dels at han vil donere en del af indtægten fra pladen til vores arbejde,” siger Psykiatrifondens formand, psykiater Torsten Bjørn Jacobsen.

Trykt i 150 eksemplarer.

Selskab: Run For Cover
Release: 2020

Side A:
1. Din Sang feat. Nikolaj Grandjean
2. Gennem Hjertet
3. Syg
4. Hjerterum
5. Biå

Side B:
1. Blodmåne
2. Katastrofer
3. Spøgelser og Syner feat. Nikolaj Grandjean
4. Helte
5. Mor
6. Stum

Relaterede produkter

Andre købte også