1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - L.O.C. - Ekkokammer, LP
  • LP'er - L.O.C. - Ekkokammer, LP
  • LP'er - L.O.C. - Ekkokammer, LP

LP'er

L.O.C. - Ekkokammer, LP

DKK 199,95 DKK 179,95
Varen er på lager og i vores butik
Det første egentlige studiealbum fra L.O.C. i fem år. På albummet møder man en L.O.C. der har udviklet sig, men stadig indeholder de samme værdier, som sangene altid har gjort.

"Det handler om at kommunikere ud til dem, som jeg startede med at have en forbindelse med. Derfor er det måske ikke festen, der fylder denne gang. Det er i stedet emner som frygt, patriotisme og hysterikatet, der nok kendetegner min generation af selvoptagelse".

Om albummet skriver GAFFA følgende:
"Ekkokammer er ikke et album, der er lavet til playlisterne. I sin forklaring på albummets baggrund og sammenhæng tager L.O.C. en tår af glasset med kaffe, der er til at se igennem og griner højlydt og hæst af sin egen devise og de dogmer, der er bygget op omkring pladen. Han ved, at han har brugt tre år på at gabe over en stor mundfuld af en udfordring. Og lige såvel ved han, at Ekkokammer ikke nødvendigvis bliver en af de plader, der ryger i rotation på klubben. For som han selv forklarer det, handler det om at videreføre noget, der startede for 20 år siden. Hvor han dengang var ungdommens stemme, der ikke før var blevet hørt, er han i dag for gammel til P3, men ikke helt gammel nok til P4".

’Ekkokammer’ er ifølge L.O.C. et tidsbillede fortalt på baggrund af en række observationer af, hvordan han opfatter samfundet og kulturen i Danmark lige nu. Teksterne er, hvad han selv kalder, holdningsbårne og forholder sig kritisk til forskellige facetter af Danmark og verden omkring os. Men L.O.C. er også selv en del af denne verden og står dermed ikke udenfor og ser på. Han har selv det ene ben forplantet i denne kultur, og albummet rummer derved en del (selv)refleksion.

Albummets titel ’Ekkokammer’ er et billede på en tilstand af egocentrisme og selvforherligelse, der er betegnende for vores tid. Hvor vi konstant omgiver os med de ting, som vi i forvejen kan lide og står inde for – og hvor algoritmerne ved, hvad vi gerne vil se og høre. Dvs. vi præsenteres kun for dét, vi allerede er enige i og bekræftes konstant i det. L.O.C. beskriver dette som et ekkokammer, hvor man hele tiden hører det, man lige selv har sagt. Dette billede kommer til udtryk ved en stærk skildring i titelnummeret på albummet, der også udfordrer spørgsmålet om (falsk) identitet på sociale medier: ”Du kan bruge makeup, men du kan ikke gemme skør. Og du kan fixe dit fjæs, men du får grimme børn”.

Liam udtaler selv om værket:
“Set i lyset af hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjerte, før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden, gennem realiseringen af at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagelse. Det her album er så rendyrket som det kan blive for mig.”

Artworket til albummet ’Ekkokammer’ har referencer til religion. Brændte tændstikker er lagt ud, så de ligner det gamle tegn Chi Rho, som er den tidligste form for Kristogram, og som er de første to bogstaver fra det græske ord for Kristus.

Pladen er med gatefoldcover med lyrikken.

Selskab: Warner
Release: 2020
Relaterede produkter

Andre købte også