1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Tandsmoer - Rhodondendron, LP

LP'er

Tandsmoer - Rhodondendron, LP

DKK 169,95
Varen er på lager og i vores butik
Andet album fra duoen Tandsmoer, der består af Jørgen Ryge aka Jakob Valbjørn og Antik.

Tandsmoer er Tandsmoer og spørgsmålet er om du ikke har hørt eller om du ikke har hørt efter. ”Rhododendron” er et lys i dit livs tunnel. Dekadent og reflekterende charterferierap direkte fra de to distingverede gentlemænd og producere og vokalister Jørgen Ryge og Antik. Ikke behagesyg men behagelig og gode vibes, ja mest af alt gode, positive vibes, der øger livskvaliteten. Det er det allervigtigste. ”Rhododendron” er opfølgeren til ”Op efter luft” fra 2017. For at brække matematikken ned på et helt elementært niveau er det Tandsmoers anden LP.

Tandsmoer er friskpresset ananasjuice. Tandsmoer er et Tjæreborg rejsekatalog fra 80erne. Tandsmoer er fornemmelsen af at gå på tre måneders sommerferie. Tandsmoer er et Weekendsex tidsskrift trukket i en defekt automat udenfor Superkiosken, så man slap for at betale.

Pladen er produceret, arrangeret og skrevet af Tandsmoer. På pladen medvirker desuden U.C, Skadefro, Pelle og Ham Den Lange. ”Rhodendron” er mixet og mastereret af Adam Sampler. Vinylen er trykt i 150 eksemplarer og indeholder tracket "Søren Gericke" som kun ligger på vinylen.

Selskab Rekords Records
Release: 2019

Relaterede produkter