1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Your Old Droog - Transportation, 2LP

LP'er

Your Old Droog - Transportation, 2LP

DKK 229,95
Varen er på lager og i vores butik
Den ukrainsk-amerikanske rapper Your Old Droog udgav tidligere på året surprise-albummet It Wasn't Even Close og er nu tilbage med sit andet album "Transportation", der består af 15 numre, som alle løst refererer til transportmidler.

Produceret primært af Mono En Stereo, dog med enkelte numre produceret af The Purist, Oh No, Skywlkr og Quelle Chris.

Selskab: Mongoloid Banks
Release: 2019


A1 Stillwell Baby
A2 Monthly
A3 Loosey Spot On Wheels
A4 Under The Train (Transporting)
B1 Head Over Wheels II (An Ode To G Dep)
B2 The Cheese
B3 Rocket Launch Interlude
B4 My Plane
C1 Getting Off The Plane Interlude
C2 SS YOD
C3 Train Love
D1 Bikes, Beeps, Busses
D2 207
D3 Taxi
D4 Vigilantes (Remix)


Den anerkendte ukrainsk-amerikanske rapper Your Old Droog bragte for nylig bølger med den uventede udgivelse af "It Wasn't Even Close", et splinternyt album, der trak bred opmærksomhed og uendelig ros, efter at han faldt i april uden advarsel om forhåndsvisning. Efter denne succes er din gamle ven tilbage mindre end to måneder senere med "Transportation", et andet album falder digitalt den 6/14 og kommer snart på CD / 2XLP. Albummet indeholder 15 numre, som alle løst relaterer til en transportmetode. ”Ikke alt er dog bogstaveligt,” siger kunstneren, som ikke overrasker under hensyntagen til mands tilbøjelighed til abstrakte metaforer.

"Transport" finder din gamle droog vende tilbage til de unikke mind-you-of-NYC-om-nat-lydbilleder, der tjente som baggrunden for hans klassiske selvtitulerede debut, der blev udnævnt til et af de 10 bedste album i 2014 af The New York Times og et af de 15 bedste rap-albums fra 2014 af Rolling Stone. I lighed med det første projekt håndteres hovedparten af ​​beats på "Transport" internt af den eklektiske Inwood-beat-troldmand Mono En Stereo. Droog lyder mere end derhjemme, der leverer lydækvivalenten til komfortmad, med mellemspredninger drysset rundt om beats og rim, der går sammen som et jordnøddesmør og gelésandwich med et koldt glas mælk midt på natten. I Droogs tilfælde kan det være bulgarsk kærnemælk.

Relaterede produkter

Andre købte også