1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Analogik - Havnens Perle, LP (andre genrer)
  • LP'er - Analogik - Havnens Perle, LP (andre genrer)
  • LP'er - Analogik - Havnens Perle, LP (andre genrer)

LP'er

Analogik - Havnens Perle, LP (andre genrer)

DKK 199,95
Varen er på lager og i vores butik
Havnens perle er en nyfortolkning af visen på en analogisk måde med inspiration fra hele verden. Gamle udslidte og kasserede instrumenter får nyt liv på en mere stille og eftertænksom Analogik plade.

Analogik har spillet verden over, og nogle af højdepunkterne tæller blandt andet Glastonbury Festival, Fusion Festival og Roskilde Festival som de flere gange har gæstet. De er kendt for at lave en fest, på deres helt specielle og meget laid back måde.

Gennem tiden har de været præget af balkan, swing, etiopisk jazz, cowboy musik, sømandsmusik, indisk musik, bossanova og meget mere - og næsten altid med et twist af hiphop.

Deres nye plade er på mange måder mere stille end nogle af de foregående udgivelser, og næsten alle numrene, med nogle få undtagelser, trækker tråde til viser på den ene eller anden måde - dog med et skvat hiphop, inspiration fra hele verden og elektroniske produktioner.

Albummet er indspillet på gamle udslidte og til dels forkastede instrumenter, der har fået deres eget liv, på den nye plade. Et gammelt klaver, et falsk trædeorgel og en faldefærdig utæt tuba kan nævnes som eksempler. På pladen kan man som eksempel høre håndspillet vibrafonette, et gammelt pivfalsk klaver, surf guitar, sømandskor, tuba, diverse saxofoner, percussion, trompet, synths, sav, banjo, violin og en masse elektronik.

Selskab: Jenka
Release: 2019

Relaterede produkter

Andre købte også