1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Per Vers feat. Slug - Madness, 10"
  • LP'er - Per Vers feat. Slug - Madness, 10"
  • LP'er - Per Vers feat. Slug - Madness, 10"

LP'er

Per Vers feat. Slug - Madness, 10"

DKK 119,95
Denne vare er udsolgt
LAST CALL: VI HAR FUNDET EN LILLE STAK AF DENNE SUPER LIMITED 10" - FØRST TIL MØLLE!

Nyt spændende DK/US hip-hop samarbejde resulterer i en limited edition 10” vinyl udgivelse.

På denne sang har danske Per Vers har teamet op med Sean “Slug” Daley, den vokale halvdel af den amerikanske indie-hiphops gudfædre Atmosphere. Duoen har eksisteret i 20 år og spiller udsolgte turneer over hele verden - ofte over 100 shows om året. I hjembyen Minneapolis spiller de stadion-koncerter, og de har gennem hele karrieren udgivet deres musik uden hjælp fra de store musikselskaber på deres Rhymesayers Entertainment, der også er hjemsted for Brother Ali, Dilated Peoples og mange andre garvede hiphop-navne.

MADNESS er blevet trykt på 300 styks 10” vinyl. De kan forudbestilles hér i 48 timer fra NU - altså fra torsdag kl. 12 til lørdag kl 12. De eksemplarer der ikke måtte ryge i forudbestillingen, sælges lørdag aften til Atmospheres koncert i Danmarks Radios Koncertsal i København.

“Madness” er ikke opstået ud af det blå - den amerikanske og den danske rappers livsbaner har krydsedes før. Første gang var helt tilbage i år 2000 til den allerførste inkarnation af den legendariske hip-hop festival Aarhus Took It, hvor et ukendt Atmosphere uden at have udsendt et rigtigt album fortryllede hele salen med deres performance. Per freestylede på scenen sammen med Slug og Eyedea (R.I.P.), og efterfølgende gav Slug sit OK til at Per lavede en dansk version af Atmospheres undergrunds-hit “Scapegoat” - der blev til “Syndebuk”.

Atmosphere var også indirekte skyld i at Per hookede op med svenske DJ Large og efterfølgende Embee (Looptroop Rockers), der har stået for al musikken på de to Per V-albums “EGO” og “DNA”. En Atmosphere-koncert i Vega havde DJ Large som opvarmning sammen med Promoe, og Per præsenterede koncerten - et par øl blev drukket og et mangeårigt samarbejde var født.

De to svenske superproducere har nu sammen kokkereret det hårdslående beat til MADNESS, der handler om statens vold mod egne borgere set fra et amerikansk og et dansk perspektiv. Det scratch-fyldte omkvæd leveres af en tændt DJ Static, og en rigtig krydsatlantisk banger er født.

Selskab: Mixed Ape
Release: 2019

A1 - MADNESS feat. Slug of Atmosphere
A2 - MADNESS instrumental
B1 - OVER HALS OG HOVED
B2 - MADNESS Battle Of The Beats Remix

Relaterede produkter

Andre købte også