1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Canna Man & Dark Matter - Psyops for Prestige, LP [RSD19]

LP'er

Canna Man & Dark Matter - Psyops for Prestige, LP [RSD19]

DKK 139,95
Varen er på lager og i vores butik
”Psyops for Prestige” er navnet på det 3. fuld længde album fra dansk raps hårdtslående tag-team Canna Man & Dark Matter. Som få andre på den danske Hip Hop scene formår de at lave en plade på engelsk med ærlige observationer om unge triste skæbner, drengestreger der udvikler sig til hardcore kriminalitet og andre historier fra stenbroens kantsten. Der er tale om to af Københavns mest årvågne gadejournalister der igennem musikken, hver især tager stilling til den verden de lever i - med lyrisk overbevisning og overlegne leveringer.

På producer siden finder man følgende stærke internationale producere: L.O.B. (RO), Soulbeat Assassinator (AUS), Dj Wernz (DK), Anno Domini (US), Shogun (DK), Oskar Mike (CAN), Screwaholic (GER), Sentury Status (US) og 2Deep (US). Beatsne bærer kraftigt præg af hårdtslående New York inspireret boom bap som man kender det bedst - med varme samples og tung bas, der matcher perfekt op med de til tider hårde beretninger, der leveres med den energi og styrke de to musikere er kendt for.

Bag rapperen og produceren Canna Man finder man Niels-Henrik Pesonen, der ligeledes også fungerer som hovedmanden bag Camarilla Records. Han har slået kræfterne sammen med hiphop pioneren og medstifteren af Camarilla Records, Dark Matter – måske bedre kendt som Joseph Agami, der sammen med sine brødre Al og Kuku har rappet siden 1989. Sidstnævnte er endda at finde som feature på ”Psyops for Prestige” der ligeledes bærer features fra Elijah Logos og Kaser.

Trykt i 300 eksemplarer på sort vinyl.

Selskab: Camarilla Records
Release: 2019

A1 That Thing
A2 Beast On The Mic
A3 Real Street Blues
A4 Promises They Give
A5 Style Wars
A6 Anxiety Society ft. Kaser
B1 Northern Lights
B2 Babylonian Solstice
B3 Four By Four ft. Kuku Agami
B4 Concrete Philosophies
B5 Psyops For Prestige
B6 Perceptive Mastery ft. Elijah Logos
B7 Reliquary of Lost Souls

Relaterede produkter

Andre købte også