1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog
  • Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog
  • Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog
  • Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog
  • Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog
  • Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog
  • Bøger og magasiner - Fra Skitse Til Piece, Bog

Bøger og magasiner

Fra Skitse Til Piece, Bog

DKK 249,95 DKK 199,95
Varen er på lager og i vores butik
Vild bog kurateret af Jens-Peter Brask med billeder af skitser og det endelige piece.

Om bogen:

"I 1986 så jeg filmen Wild Style, og jeg blev øjeblikkeligt ramt af graffitien. Fra dengang til i dag, har jeg altid været imponeret over og interesseret i, hvordan en skitse bliver til et piece.

Jeg har i min egenskab som kunstsamler gennem årene fået samlet mange, og mange forskellige, kunstværker og -discipliner. Det gør jeg stadig i den grad, at min kæreste kalder det en mani. Måske har hun ret. Sandheden er i hvert fald, at jeg aldrig smider noget ud fra HQ Brask (mit kontor) og min samling.

I min samling er der undersamlinger som fx graffiti, og en af under under-samlingerne er skitser fra graffitikunstnere.

Jeg har været så heldig at have fået mange, mange graffitiskitser og til hver skitse, har jeg et billede af det piece, som hver skitse er blevet til. Enten har jeg selv taget billedet af maleriet eller jeg har fået fotoet fra skriveren.

Den dag i dag elsker jeg stadig at benche (bænke) og se togene komme kørende ind på stationen med de nyeste pieces på siderne. Det er min måde at slappe af på og komme væk fra en travl hverdag. En mulighed for ikke at tænke på noget. Vi har alle vores frirum, og det her er mit. Dette frirum vil jeg nu hylde med en bog.

Ideen til bogen har været mange år undervejs. Allerede da jeg kuratede udstillingen Dansk Graffiti 1984 – 2013 på Kunsten i Aalborg, fik jeg skitser og begyndte at samle.

I bogen er der pieces, som er et par måneder gamle, til pieces der er 20 år gamle. Formålet med bogen er, at vise skitse og piece, side om side. Nogle skrivere følger skitsen til punkt og prikke, mens andre laver skitsen hjemme, husker den i hovedet og lader den så blive hjemme pga. muligt bevismateriale ved ulovlig graffiti. Andre igen freestyler mens de maler og følger skitsen meget løst.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert her. Det vigtigste er det piece, der kommer ud i den sidste ende. Jeg er vild med graffiti og derfor denne bog om mit frirum og min kærlighed: Fra skitse til piece".

- Kurator Jens-Peter Brask

Relaterede produkter

Andre købte også