1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Anderson .Paak - Oxnard, 2LP


Anderson .Paak - Oxnard, 2LP

DKK 349,95 DKK 229,95
Varen er på lager og i vores butik
Fjerde udgivelse fra Anderson .Paak, der er produceret af Dr. Dre, 9th Wonder, Q-Tip, Pounds, Mell, Chris Dave, Dem Jointz, Focus m.fl.

Selskab: Aftermath
Release: 2019

A1 The Chase Featuring – Kadhja Bonet
A2 Headlow Featuring – Norelle
A3 Tints Featuring – Kendrick Lamar
A4 Who R U?
B1 6 Summers
B2 Saviers Road
B3 Smile/Petty
B4 Mansa Musa Featuring – Cocoa Sarai, Dr. Dre
C1 Brother's Keeper Featuring – Pusha T
C2 Anywhere Featuring – Snoop Dogg, The Last Artful, Dodgr
C3 Trippy Featuring – J. Cole
C4 Cheers Featuring – Q-Tip
D1 Sweet Chick Featuring – BJ The Chicago Kid
D2 Left to Right

Relaterede produkter