1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Peter Grønlund - Der Hvor Solen Aldrig Skinner, Bog [Forudbestilling: Ude d. 15. marts]

Bøger og magasiner

Peter Grønlund - Der Hvor Solen Aldrig Skinner, Bog [Forudbestilling: Ude d. 15. marts]

DKK 249,95
Varen er på lager og i vores butik
15. marts udkommer bogen Der hvor solen aldrig skinner, der er en samling hardcore/sørgelige/humoristiske kriminalitets- og fængselshistorier fra Danmark af forfatter Peter Grønlund, som tidligere har skrevet en bog om gangsteren Lonne.

Denne gang er han dykket ned i fængselsverdenens mørke subkultur. Det er der kommet ærlige og rå fortællinger ud af. Der er den unge drabsmand, der afsonede i Horsens. Der er historien om den autonome, der smed æg på statsministeren. Der er en bankrøver, en voldsmand, graffitimalere og mange flere. Alle med hver deres baggrund og hver deres afsoning.

Til receptionen er både forfatteren og den tidligere graffitimaler Nicolaj til stede. Nicolaj vil fortælle om sin sindssyge afsoning på Vestre Fængsels sygeafdeling blandt mordere og junkier og senere i åbent fængsel med blandt andre politimorderen Palle Sørensen.

”Betjentene overflyttede Nicolaj til en af Vestres to sygeafdelinger. Her sad de indsatte, der enten var til fare for sig selv eller andre. Nicolaj kom på afdeling med en 72 årig pensionist, der havde skudt sin kone med et jagtgevær, mens hun tog sol i hjemmets solarium. Han mistænkte hende for at være utro. Dernæst forsøgte han at dræbe sig selv. Han satte geværet under sin hage og trykkede af. Men selvmordet mislykkedes, han døde ikke. Han fik derimod skudt det meste af sit ansigt af, så næse og undermund nu bare var et åbent krater i ansigtet. En anden af afdelingens indsatte var en iransk kvinde, der havde dræbt sin egen mand og dernæst, sammen med deres fælles søn, parteret ham. Ligdelene smed de i Københavns havn.”

Relaterede produkter