1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Brask Studio Visits 4, Bog

Bøger og magasiner

Brask Studio Visits 4, Bog

DKK 349,95
Varen er på lager og i vores butik
Brask Studio Visits IV er sidste nye udgivelse i rækken af unikke kunstbøger, hvor Jens-Peter Brask giver læseren et helt unikt indblik, bag om det store lærred, og ind i udvalgte danske og udenlandske kunstneres atelierer.
Kurator og kunstsamler Jens-Peter Brask er en af Danmarks front-runners, når det kommer til kunstværker på den nationale og internationale scene for samtidskunst. Brask Studio Visits IV åbner døren ind til det magiske maskinrum, hvor unikke værker skabes. Jens-Peter Brask formår med sine skarpe billeder, indsigtsfulde og personlige tekst, at få tiden til at stå stille, midt i skabelses-processen, og derigennem giver læseren et indblik i en verden, hvor kunst, kontekst og kreativitet mødes. Filteret er væk, og Brask Studio Visits skildrer den side af kunsten, hvor der ellers er forment adgang.

I Brask Studio Visits IV har Jens-Peter Brask besøgt 36 kunstnere, deriblandt Chris Martin, Judith Bernstein og David Shrigley.
Bogen adskiller sig markant ved at dokumentere en exceptionel bred diversitet, fra kunststuderende til nogle af nutidens største kunststjerner.

Brask Studio Visits IV, henvender sig både til kunstelskeren, kunst-novicen og den nysgerrige sjæl, for hvem magien i kunsternes atelier, er en oplevelse i sig selv.

Relaterede produkter

Andre købte også