1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Bumsestilen - Naturligvis, 2LP
  • LP'er - Bumsestilen - Naturligvis, 2LP
  • LP'er - Bumsestilen - Naturligvis, 2LP

LP'er

Bumsestilen - Naturligvis, 2LP

DKK 199,95
Varen er på lager og i vores butik
*GRUNDET PROBLEMER MED FACEBOOK OG GOOGLE HAR VI MÅTTE CENSURERE FRONTCOVERET - DET FYSISKE PRODUKT HAR DET FULDE COVER*

Run For Cover er stolte af at præsentere Bumsestilens klassiske debutalbum "Naturligvis" på vinyl for første gang nogensinde!

"Naturligvis" udkom oprindeligt på CD i 2005 på det kortlivede label AYP og var det første album fra Bumsestilen og den første udgivelse med dem siden deres demo i 1998 - syv år tidligere. Bumsestilen, der på dette tidspunkt bestod af rapperne Thomas T og Busse samt producer og DJ Swab. Gruppen vandt i 1999 DM i Rap og i starten af 2000'erne kom Swab med i gruppen og arbejdet på et album begyndte.

Albummet var en stor undergrundssucces og blev bl.a. kåret til månedens plade hos DR og solgte omkring 3000 eksemplarer uden den store promotion. Pladen har et fængende tekstunivers, der svinger bredt fra humoristiske punchlines i højt sarkastisk humør, henover selvransagende fortællinger om egen eksistens og hverdagslivet, til kærlighed af forskellige former. Alt sammen tilsat atypiske, men appellerende beats og et stænk af selvironi.

Albummet var oprindeligt offentliggjort at skulle komme på vinyl, men det skete desværre aldrig. Nu kan alle 12 skæringer for første gang efter 13 år endelig nydes på dobbelt-vinyl når Run For Cover til november udgiver albummet på vinyl for første gang i 200 eksemplarer.

Selskab: Run For Cover
Release: 2005 / 2018

Side A:
1. Der Mer' i Det Her
2. Stick Åp
3. Det Går Fint

Side B:
4. Uhh Ahh
5. Jer R ik' Sur
6. Bastard MC'er

Side C:
7. Lever For Rim
8. gider Ik' Deres Stress
9. Det Så'n Det R (Mæ MD)

Side D:
10. Busse's Hymne
11. 100% Gansterz
12. Fordømt Rådden Røw

Relaterede produkter

Andre købte også