1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Dødssejleren - Spøgelser, LP [Limiteret Vinyl]

LP'er

Dødssejleren - Spøgelser, LP [Limiteret Vinyl]

DKK 119,95
Varen er på lager og i vores butik
*Limited*
Kun 250 eksemplarer kommer i handlen.

Dødssejleren er tilbage med sin anden plade efter den anmelderroste selvbetitlede debutplade "Dødssejleren" (2014).

På den nye "Spøgelser" udforsker skudens besætningen nye og hidtil uafsøgte territorier. Det bringer dem vidt omkring, b.la. til eksotiske balkan rytmer, tryllebindende tango toner, bestialske blues bliktrommer og skramlende jazz landskaber.
I modsætning til debutpladen, er "Spøgelser" en udelukkede håndspillet affære hvor liveinstrumenter er blevet vredet og vendt, så tankerne ledes hen mod en glemt tid, hvor dybde og nærvær var en dyd. Om det er Simon Solems sarte og til tider hvæsende sangvokal, eller Fyrstens rørende og rammende rap-tekster, så leveres det med et nøgent og sårbart og ikke mindst troværdigt udtryk.

"Spøgelser" består af 8 sange, alle med en rød tråd og en relevans for Dødssejlerens univers. En række bevægende fortællinger og røverhistorier, der alle stinker af tilrøget smuglerkro fra 1600-tallet og drypper af sørøverblod og havvand. Men man skal ikke grave dybt for at finde kommentar og paralleller til vores samfund i dag. Temaer som afsavn, frygt, blodrød kærlighed og gennemgående higen efter det ukendte blandes op med højaktuelle emner, som tro, magt, prostitution og næstekærlighed, alt sammen leveret med autoritet, vilje og blink i øjet. Endnu engang velkommen om bord på Dødssejleren.

Dødssejleren består af: Simon Solem (Sang og komposition), Brian "Fyrsten" Fensman (Rap og sangskrivning), Christian Coppola (Harmonika), Asger Thomsen (Kontrabas), Laust Moltesen (Guitar) & Jens Kristian Siqueira (Trommer og percusion).

Trackliste:

Side A
1. ForOrd
2. Anne Bonnys Sang
3. Digterens Sidste Sang
4. NatteRavnens Sang

Side B.
1. FuldMånens Sang
2. KlageSangen
3. Den Kloge Kones Sang
4. EfterOrd

Relaterede produkter

Andre købte også