1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Natkat - Mørket Kalder, LP
  • LP'er - Natkat - Mørket Kalder, LP
  • LP'er - Natkat - Mørket Kalder, LP

LP'er

Natkat - Mørket Kalder, LP

DKK 239,95
Denne vare er udsolgt
Sidste eksemplarer importeret fra udlandet!.

Det længe ventede debutalbum fra Natkat (Frej Le Funk, Aske The Floppykat og DJ Sump), der består af fragmenter fra fem års op- og nedture gennem den dunkle undergrund. Om iturevne aftaler, depression og misbrug til inspiration fra venner og familie fortalt over 15 tracks.

Titelnummeret “Mørket Kalder” åbner op til kælderen med dets buldrende “no bullshit” beat, som en ode til aggressiviteten i hiphop kulturens ungdom. “Næste Moment” er synet fra en misbrugers bytur i natten. En fortælling om stoffernes indtog på unge menneskers psyke og om den bevidste ubevidsthed i et inferno af hallucinationer. “Maskinen” er et shout-out til beatmageren Floppykat og DJ Sump, der skruer, drejer og plejer håndværket i et laboratorium lyst op af dioder fra analoge synthesizere og samplere. “9 Liv” runder albummet af, hvor rapper Frej Le Funk giver en mørk og socialtrealistisk tur gennem Københavns kolde gader og tragiske historier, som et indblik i Natkats fortid og oprindelse.

Pladen er en opsamling af materiale, som er blevet spillet på gadehjørner, klubber og kælderrum. Et album der aldrig blev til og var en evig blokade, der ikke kunne klatres over, før det nu omsider slippes løs. For fremtiden er udsigten, selvom "Mørket Kalder” er rå energi fra fortiden. Udgivelsen markerer en tilbagevenden passion for Natkat, hvorfor dette album skal ses som et recap af historien inden den nye lyd rammer gaden senere i 2018.

Trykt i 500 eksemplarer.

Selskab: Creak Inc. Records
Release: 2018


1. Mørket Kalder
2. Intro
3. Natkat
4. Lejlighed (Interlude)
5. Mesterplan
6. InterCity Grafitti feat. DJ Eazy
7. Næste Moment
8. Telefon (Skit)
9. Funken Er Tilbage
10. Dybbølsbro (Interlude)
11. Flere Penge
12. Maskinen
13. Intergalaktisk Besked
14. Brotherman
15. 9 Liv

Relaterede produkter

Andre købte også