1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - EnniOne - Så Længe Det Varer, LP [Super Limited]
  • LP'er - EnniOne - Så Længe Det Varer, LP [Super Limited]
  • LP'er - EnniOne - Så Længe Det Varer, LP [Super Limited]

LP'er

EnniOne - Så Længe Det Varer, LP [Super Limited]

DKK 149,95
Denne vare er udsolgt
EnniOnes roste, men også lidt hemmelige, solodebut "Så Længe Det Varer" udkommer endelig på vinyl. Der er features fra et sandt tæskehold bestående af Sawyer, marki snøre, Triman Hunt og Loke Deph. EnniOne har selv stået for hvert enkelt led i tilblivelsen af denne plade. Beats, rap, indspilning, mix, videokoncepter, covertryk og udgivelse har han haft fingrene i. Desuden er numrene blevet til under påvirkning af hjemmebryggede øl samt hjemmedyrkede grøntsager og urter.

Stilen er samplebaseret, håndskåret, skramlet og støvet. I produktionen er der gjort brug af kassette- og spolebåndoptagere, foruden forskellige gamle mikrofoner.

Den har været ude digitalt i over et år, men kommer endelig ud på vinyl. Til gengæld er pladen blevet strammet lidt op hist og her for at kunne passe sit nye outfit. Bl.a. er nummeret "Krig" skrottet til fordel for et nyt, hemmeligt og lidt mere hyggeligt nummer.

Der bliver kun lavet 102 eksemplarer, der alle er nummererede og med unikke covers trykt i hånden af EnniOnes kæreste og designet af Triman Hunt, hvor farverne løbende er blevet varieret, så ikke to covers er ens. Et must-have og et fremtidigt samleobjekt.

Selskab: Og Så Videre
Released: 2015

Side A:
Hvor Er Musikken?
Levende
Dovne Robot
Rygepause
Unge Mænd
Hærværk feat. marki snøre

Side B
Uafhængig feat. Sawyer
Hjemlig Hygge
Dengsedreng feat. Loke Deph
Efterlude feat. Triman Hunt
Flydende (bonus)

Relaterede produkter