1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Intensiv MC - Dramaet Fortsætter, LP
  • LP'er - Intensiv MC - Dramaet Fortsætter, LP
  • LP'er - Intensiv MC - Dramaet Fortsætter, LP

LP'er

Intensiv MC - Dramaet Fortsætter, LP

DKK 149,95
Denne vare er udsolgt
Run For Cover er stolte af at præsentere andet udspil i Intensiv MC's triologi "Dramaet Fortsætter" for første gang på vinyl.

EP'en, der oprindeligt udkom digitalt i 2015 gæstes af Pede B og Bulut LOC, Mikael Melody og Aesthetic og er produceret af navne som DJ Eazy, Femma'r, Aesthetic, M.W.P. og Orhan Karaca.

Som Lytter.dk skrev dengang: ""Dramaet Fortsætter" byder dog på mere end blot højtråbende gadelyrik, og selvom det er her Intensiv ofte skinner, så er det rart at høre ham i et andet og mere eftertænksomt tempo. Noget man især oplever på nummeret “Parader”, som dykker ned i barndommen med emner som kriminalitet og personlig udvikling, hvilket Intensiv fremfører både sobert og ærligt.

“Paradis Forsvundet”, med Pede B som feature, står sammen med “Parader” højt på listen over numre, som viser Intensiv fra en dybere side, og på en gennemgående hovedrokkende plade, er det svært ikke at stå imponeret tilbage, når Intensiv slipper aggressiviteten løs på titelnummeret “Dramaet Fortsætter”.

Trykt i 150 eksemplarer

Selskab: Run For Cover / HvadEvigt
Release: 2015 / 2018

Side A:
1. På Jagt
2. Skarpladt feat. Aesthetic
3. Parader
4. Interlude feat. Mikael Melody
5. Dramaet Fortsætter

Side B:
1. Paradis Forsvundet feat. Pede B
2. Det Illegale Kongerige
3. Fanget I Systemet
4. Observationen feat. Bulut LOC

Relaterede produkter

Andre købte også