1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Break The Limits, Bog

Bøger og magasiner

Break The Limits, Bog

DKK 99,95
Denne vare er udsolgt
"Break The Limits" er titlen på Danmarks første engelsksprogede hip hop musikudgivelse. Året er 1988. Bag musik-udgivelsen "Break The Limits" står stærke aalborgensiske kræfter, Soulshock og Doctor Jam, også kendt som Carsten Schack og Henrik Milling, som i dag er kendte for deres store musikalske produktion, viden og formidling inden for musik i internationale og nationale sammenhænge.

Da hip hoppen skyllede ind over Europa fra USA i starten af 80'erne, blev kulturens nyskabende kræfter inden for musik, dans og grafik modtaget med stor begejstring af tusindvis af kreative unge sjæle, som ikke kunne finde deres plads inden for de eksisterende kulturelle rammer. Med hip hoppen opstod der mulighed for at udtrykke sig i en forenet kultur gennem rap, breakdance, electric boogie, graffiti og DJ'ing.

På trods af Aalborgs beskedne størrelse som Danmarks 4. største by, står byen i visse kredse som den næst-vigtigste by inden for udviklingen af hip hop kulturen i Danmark. Byen har dannet rammer om mange kreative sjæle og anerkendte kunstnere så som Soulshock, Henrik Milling, Raske Penge, Jonny Hefty og mange andre, som i dag bemærker sig på landets kulturelle scene.

Denne bog er en beretning om hip hop miljøet, som det foldede sig ud i Aalborg i årene 1984-1990.


Break the Limits! from Dokument Press Distribution on Vimeo.


Relaterede produkter

Andre købte også