1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Per Vers - Tæt, LP + Bog
  • LP'er - Per Vers - Tæt, LP + Bog
  • LP'er - Per Vers - Tæt, LP + Bog
  • LP'er - Per Vers - Tæt, LP + Bog
  • LP'er - Per Vers - Tæt, LP + Bog

LP'er

Per Vers - Tæt, LP + Bog

DKK 199,95
Denne vare er udsolgt
LP + Coverbog.

20. april (OBS vinyl udkommer 08.05) er Per Vers tilbage igen - kun 11 måneder efter sidste album "DNA" er der endnu engang blevet skåret en skive med de skarpeste rim i kongeriget. Per modtog i efteråret den største hæder en dansk sprogbruger kan få, nemlig Modersmålprisen. Han freestyle-rapper senere på måneden til Dronningens 75 års fødselsdag. Pers appeal rækker tydeligvis efterhånden langt ud over den hiphoppen. Alligevel nægter han bidsk at forfalde til nem pop hjulpet af tidens hotteste producere og trendy lyd - han insisterer på, sæson for sæson og projekt for projekt at finpudse og videreudvikle sin helt egen stil. Pers poetiske og personlige produktivitet på helt egne præmisser kan nydes i sin nyeste inkarnation på det nye album TÆT.

I 2005 udkom debutalbummet "Vers 1.0", og Per Vers var en af de første i branchen til at køre det helt udenom den etablerede branche. 10 år senere udgiver han stadig al sin musik selv, og det lange seje træk har belønnet sig. Efterhånden har en bred skare fået finindstillet ørene til sprogglæden til de komprimerede og komplekse dansk-trin. Enhver der har set en Per Vers-koncert ved godt hvorfor Per er blevet præmieret - at opleve ham live er simpelthen en demonstration af hvor nærværende en kunstner kan være. I sin jordnære kommunikation med publikum, sine overrumplende improvisationer, og en tsunami af tekster, formulerer Per en hel verden på scenen - der er et både sjovt, voldsomt, samfundsoverrasket, superpersonligt og sårbart univers at dykke ned i.

På den her plade handler det om nærhed - overskriften for de tolv sange på TÆT er samspillet mellem mennesker i 2015. Vi er filtret endnu mere ind i hinanden end nogen sinde - men med filter. Alt er kommunikation, men så meget af den kører af sporet. TÆT PÅ trilogien der indleder albummet er en kærlig klapsalve til at være åndeløst online og senere er vi tæt på weekenden, tæt på sammenbrud, tæt på den moderne mand, tæt på døden og tæt på en følelse af at det hele alligevel nok skal gå her midt i kaos.

TÆT udkommer som COVERBOOK - et format der blev født med sidste års "DNA" og efterårets "RØDDER" som Per også stod bag. Den amerikanske grafiker Adam Hansel "Deadvoltage" har omskabt teksterne til grafiske værker der spreder sig over 32 sider i en fantastisk smuk bog der har samme format som en vinyl-plade. Man kan vælge at få indlagt en VINYL og/eller en CD i bogen, eller nøjes med bogen alene, som lækker visuel kompagnon mens man lytter musikken digitalt. Downloadkoder medfølger også.

COVERBOOK er klar på udgivelsesdagen 20. APRIL sammen med CD'en. VINYL ligger klar 8. maj hvor Per V's danmarksturné begynder - se hvor og hvornår TÆT PÅ TOUR er TÆT på dig på www.per.tv/kalenderen

01. W.I.P. (ORDSMEDSVANVID)
02. TÆT PÅ FEAT. KLUMBEN
03. TÆT PÅ 2
04. TÆT PÅ 3
05. PAS DIN TID
06. FREDAG FØR FYRAFTEN
07. DRIK DET VÆK
08. JOINTPAUSE
09. GULDKORN FEAT. PEDE B
10. SKUFFEBLUES
11. MEGAPENIS
12. BARE KOM (+45)
13. INSPIRATION
14. EXIT

Relaterede produkter