1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Dødssejleren - Dødsejleren, LP

LP'er

Dødssejleren - Dødsejleren, LP

DKK 149,95
Varen er på lager og i vores butik
En tom flaske rom ruller over skibsdækket, masterne knager og en enkelt måge skriger i tågen. Scenen er sat fra første lydbillede når Dødssejleren sætter sejl. Der er dømt sørøverblues.

Et sammenkog af balkan, folkeviser, blues, hiphop, beat og jazz. Der er garanti for, at bølgerne står højt, når Simon Solem, Fyrsten og Christian Coppola samlet går på scenen som Dødssejleren - et sørøverbluesband, som aldrig tidligere hørt på den danske musikscene.

Vi følger de tre hovedpersoners kamp gennem kærlighedskvaler, ned- og opture og fordrukne nætter fra skibet/beværtningen Dødssejleren - det er ranke halse, røverhistorier og sørgelige eksistenser, alle er klar på at danse. Slutresultatet er en musikalsk fortolkning af myten om spøgelsesskibet "Den flyvende Hollænder", der sejler hvor det Indiske Ocean møder Atlanten, og varsler om død og forlis for de, der ser den.

Simon Solen leverer en unik jazzvokal, der spænder fra drømmende skønsang til fordrukken råben. På Dødssejleren projektet har han tilmed produceret 90 procent af pladens skæringer, tilsat live trommer, kazoo, piano, og guitar.

Fyrsten også kendt som rapperen Illusionisten, sætter i Dødssejleren sit velkendte mørke og smukke fingeraftryk på sangene. Med tekster og vokal spinder han den røde tråd, der binder pladens eventyrlige fortællinger sammen.

Christian Coppola med sin erfaring i alt fra rock til rumænsk sigøjnermusik, svinger han ukueligt sø-orglet (harmonikaen) på skibet. Han bringer med vilde fraseringer og fremmedartede klange gyngende balkanrytmer til Dødssejleren.

Selskab: Echo Out
Released: 2014

1. SørøverBlues
2. Det Gynger
3. Den Flyvende Hollænder (m. Mund De Carlo & DJ Jux)
4. Kaptajnens Datter
5. Flaskeposten
6. Så Langt - Så Godt
7. Poison Heidi (m. Mund De Carlo)
8. Desperat 03:47
9. Sejler På Vodka
10. Den Sidste Tango (Outro)

Relaterede produkter

Andre købte også