1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
Bøger og magasiner - Spraytrip Kolding, Bog

Bøger og magasiner

Spraytrip Kolding, Bog

DKK 199,95 DKK 179,95
Denne vare er udsolgt
Spraytrip Kolding er en fortælling om og en billedlig dokumentation af graffitiens historie og graffitikulturen i Kolding fra 1984 til i dag. Et specielt stykke dansk kulturhistorie, bl.a. på grund af Koldings lovlige graffititunnel, der til trods for byens ringe størrelse, har været med til at sætte Kolding på det danske graffiti- og kulturkort. En tunnel, som næsten alle danske graffitimalere har været igennem i deres karriere, siden dens åbning i 1989.

Bogens røde tråd er den unikke samling af billeder. Opsat i kronologisk orden fra det allerførste piece i Kolding i 1985 til de nyeste i 2013. Et sjældent og aldrig før set, samlet indblik i udviklingen af den danske graffitiscene i en by. Bogen er på 256 sider og indeholder over 450 billeder
Bogen fortælles i interviewform af et bredt udsnit af de malere, der har været i byen igennem tiden. Fra de mindste til de største og fra de første til de sidste. Såsom ETCH, SKEN, REZO, RENS, MESTER, DREK og mange flere. Dette for at præsentere et bredt, nuanceret og direkte indblik i graffitikulturen og malernes tankegang.

Forord er skrevet af Peter Grønlund, forfatter til bl.a. Subkultur - undergrund og modkultur, Sub-land, Kategori C - hooligans i Europa og senest Fodboldhæren.
Bogens redaktører er Rune Lorentsen og Lars Skouboe. Opsætning: Bo Pedersen.

Relaterede produkter