1-2 dages levering    Billig fragt    EAN betaling
LP'er - Raekwon - The Vatican Mixtape, 2LP [RSD18]


Raekwon - The Vatican Mixtape, 2LP [RSD18]

DKK 199,95 DKK 80,-
Denne vare er udsolgt
Andet mixtape i Raekwons Vatican serie fra 2007, nu for første gang på vinyl.
Med features fra Nas, AZ, Ghostface og Busta.

Selskab: Ice H20 Records
Release: 2018

A1 King Of New York (Skit)
A2 Flawless Crowns
A3 Run (Freestyle)
A4 Rakim Tribute
A5 Skit
A6 Rap Killers
A7 Fly Shawty Penelope
B1 Brown Paper Bag
B2 Triumph (Freestyle)
B3 Treasurers
B4 Own My Mind
C1 New York!!
Featuring – AZ, Ghostface Killah
C2 What's Goin' On
C3 Dangerous
C4 Skit
C5 Range Rover
Featuring – RZA
C6 GZA Shit
D1 Counterfittin'
D2 Brother's Keeper
Featuring – Nas
D3 State Of Grace (Spanish Version)
Featuring – Busta Rhymes
D4 Rover Sport
D5 Skit
D6 Real Ain't Real

Relaterede produkter

Andre købte også